Eladó ház Szeged, Újszeged 276 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 276 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7902623
Referenciaszám: 166029
Frissítve: 14 napja

Szeged eladó családi ház 8 szobás: 229,9 millió Ft

229,9 millió Ft
301 311 Ft/m²
276 m²
Alapterület
763 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 727 444 Ft
Második évtől
953 808 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166029 hivatkozási számú szegedi családi ház. Újszeged közkedvelt részén, új házas környezetben található a rendkívül igényes, sok extrával felszerelt 2008-ban épült, TÖRÖK CSONGOR által tervezett , kétszintes nappali + 7 szobás, 2 fürdőszobás magánház dupla garázzsal. A telek 763 m2 parkosított udvarral, új, fűthető medencével. A ház csendes utcában bolthoz, buszmegállóhoz közel található. A fölszinten taláható a nappali: 30 m2 , étkező:16,9 m2 , konyha: 14,5 m2 , 2 vendégszoba, egyenként 10 m2 , fürdőszoba és 2 wc.              A nappaliból fedett teraszon keresztül jutunk ki a kertbe, ahol műfű lett telepítve.A fűtött dupla garázs :35,4 m2 Az emeleten: 4 hálószoba található , ebből három erkélyes. Ugyanitt külön fürdőszoba, egyedi káddal és Wc.   A ház jellemzői: - ENERGIATAKARÉKOS HÁZ, HŐSZIVATTYÚS hűtés,fűtés ( padló és falfűtés ,falhűtés ) - Vízlágyító az egész házra vonatkozóan - fordított ozmózis VÍZSZŰRŐ a konyhában - Központi porszívó, konyhamalac - GAULHOFER külső nyílászárók valamennyi ablakon szúnyogháló, alumínium redőny - beépített gardrób szekrények az előszobában , és a hálószobákban, melyek a vételár részét képezik - 8 X 3 m medence hőszivattyús fűtéssel, ellenáramoltatóval - Fűtött dupla garázs, hidegburkolattal. - 44 cm téglafal, külső belső vakolattal, cca fél méter vastag falazat - igény szerint a nappaliban található kémény alkalmas kandalló elhelyezésére. - udvari szerszámos faház Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166029 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszlényi Tamás Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 664 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszlényi Tamás Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 664 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY