Eladó ház Szeged, Újszeged, Temesvári körút 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged, Temesvári körút 210 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7891897
Referenciaszám: 307375
Frissítve: 21 napja

Szeged eladó családi ház 5+1 fél szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
666 190 Ft/m²
210 m²
Alapterület
760 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház? Panzió? Telephely vállalkozásnak? Mindhárom célra kitűnő választás lehet az alábbiakban bemutatásra kerülő ingatlan. 760 nm -es telken található az 1960- as években épült tégla ház, mely teljes belső felújításon ment keresztül. A 210 nm- es ház kétszintes és tartozik hozzá egy külön bejáratú -jelenleg- üzleti célra hasznosított melléképület is. A földszinten tágas előtérből nyílik a hatalmas nappali, ezen kívül egy konyha étkezővel, egy tusolós fürdőszoba WC- vel és egy hálószoba, hozzá tartozó fürdőszobával valamint egy félszoba található. A hálóból és a félszobából is kiléphetünk a "pont jó" méretű kertbe. Az emeletre tartva, egy fél szinttel feljebb hangulatos terasz kapott helyet, ami az udvarra néz. A felső szinten 3 szoba, egy tágas fürdőszoba káddal és tusolóval valamint egy külön mellékhelyiség található. Tökéletes családi háznak, mert mindenkinek meglehet a saját kis birodalma de együtt is lehet a család. Kiváló vállalkozásnak, telephelynek, mert könnyen megközelíthető, jó helyen van, külön irodákat lehet kialakítani. Magánszálláshely szolgáltatás, panzióztatás célra minden adott, a vizesblokkok kialakításra kerültek, a szobák készen állnak a vendégek részére. A felújítás során kicserélték a villanyhálózatot, korszerűsítették a fűtésrendszert, az ablakokat 3 rétegű műanyag nyílászárókra cserélték. A Tisza és a város közelsége teszi még vonzóbbá, érdemes egy látogatást tenni ebbe a valóban sok lehetőséget rejtő ingatlanba.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schneider Anett ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schneider Anett ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY