Eladó ház Szeged, Újszeged 266 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 266 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7626842
Referenciaszám: 161440
Frissítve: 14 napja

Eladó 7 szobás családi ház 169,9 millió Ft értékben Szegeden - Törökkanizsa ikerház lakóparkban

Szeged, Újszeged
169,9 millió Ft
253 205 Ft/m²
266 m²
Alapterület
671 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 593 Ft
Második évtől
704 880 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #161440 BO azonosítójú szegedi Családi ház. 2 db ikerház eladó egyben!   - a téglaépítésű ikerház egy hrsz. alatt található, a két 130 m2-és lakrész szinte tükörképe egymásnak. - telek mérete 671 m2, amelyen az ikerházon kívül szerelőaknás duplagarázs ( a két oldalán tárolóval) is található - az ikerházban jelenleg 7 szoba (ebből 2 nappali), 2 konyha, 2 kamra, 2 étkező, 4 fürdőszoba és 4 külön WC, 2 előszobájába és 2 lépcsőház áll rendelkezésre - mindkét épület 5cm-es hungarocell hőszigetelést kapott, napelem és napkollektor került a tetőre amely a villanyhasználat és a használati melegvíz mellett a fűtésbe is besegít, így a gázfogyasztás is a rezsitámogatott kereteken belül marad. Padlófűtés található az egész házban. - mindkét házrészhez nagy területű fedett és nyitott terasz , az emeleten erkély is tartozik, az udvar igényesen kialakított ( sütögetőhely, halastó, köves kocsibeálló) és karbantartott. Elektromos garázskapu. - riasztórendszer kiépítve Rugalmasan megtekinthető, kiköltözés megbeszélés szerint. Ajánljuk nagycsaládoknak, többgenerációs családoknak és azoknak, akik szeretik a külvárosi hangulatot, a szép környezetet és a nagy belső tereket! Amennyiben további részletekre kíváncsi, keressen a +36 70 626 2853-as telefonszámon, vagy küldjön email-t a szilvia.juhasz@oh.hu címre! Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #161440 BO azonosítójú, szegedi eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Tervezett átadás:
2023. január
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Szilvia Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Szilvia Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

A projekthez nem tartoznak további kapcsolódó ingatlanok.