Eladó ház Szeged, Szőreg 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Szőreg 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8260588
Referenciaszám: 171319
Feltöltve: ma

Szeged eladó családi ház 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
19 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171319 hivatkozási számú szegedi családi ház. Két generációnak is alkalmas felújítandó akár Vállalkozással egybekötve ház eladó Szeged-Szőreg! Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166036 hivatkozási számú szegedi családi ház.  Azonnal átvehető,akár lépcsőzetesen is felújítható,sokrétűen átalakítható,értéket örző ingatlan,hatalmas kerttel! Amit akár termelésre,akár tárolásra,akár együttesen is felhasználható! Szőregen eladó egy 120m2 alapterületű családi ház a hozzátartozó  több mellékhelyiséggel ,tárolóval,műhellyel,állattartásra szolgáló helyiséggel, kocsi beállóval. Főépület: - a földszinten található egy  nappali, , fürdőszoba,konyha amely a kisebbik udvarra nyílik. - A konyhából nyílik egy tároló ,ahol régebben még hús-füstölésre is be volt rendezve ,és innen juthatunk a tető-térbe - fűtés: gázkonvektorokkal történik és kandalló is működik - a nyílászárók műanyagból készültek (redőnnyel), a terasz ajtó is műanyagra lett cserélve - Kelet Nyugati fekvés egész nap világos,nagy hőségben sem szükséges klíma! - rengeteg fa,növényzet(mandula ültetvény török mogyorófa.alma Körte,dió ás még sok más!) - kocsibeálló és  kisebb kert-helység sok virággal kerthelyiség -  - A ház mellett a beállónál.valamint a ház előtt is van bőven parkolási lehetőség. Az ingatlan hasznosítás a fantáziára van bízva (két generáció részére, vagy otthonról működtetett vállalkozáshoz is tökéletes választás lehet). A környék barátságos, biztonságos és csendes, nyugodt, ahol a magánszféra is teljes mértékben biztosított. Elsősorban azok érdeklődését várjuk, akik a leírásban,képekben valamely késztetettséget éreznek akár megtekinteni akár már megbizonyosodni  az elképzelt otthonukról ,vagy munkahelyükről !Teljes meggyőződésem ,hogy sokan megtalálják elképzeléseiket, vágyaikat ebben az INGATLANBAN.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.   Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.   Amennyiben megismerem álmait ,úton vagyok a megvalósítás folyamatának végső célkitüzésének beteljesűléséhez!   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171319 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Schupp Ildikó Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 621 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Schupp Ildikó Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 621 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY