Eladó ház Szeged, Szőreg 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Szőreg 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231892
Referenciaszám: 169962
Feltöltve: 11 napja

Szeged eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
145 000 Ft/m²
230 m²
Alapterület
620 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169962 hivatkozási számú szegedi családi ház. Szőregen eladó tele lehetőségekkel, egy rendezett, akár két generációs tégla  ház, 620nm-es telken. A lakóépület főbb jellemzői: A ház összesen 230 nm-es a beépített tetőtérrel együtt. Földszinten:  egy tágas nappali található, mely családi összejövetelekre tökéletesen alkalmas,innen nyílik 2 utcára néző szoba,egy zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, konyha és egy kamra is helyet kapott. A földszint az elmúlt években felújításon esett át. Műanyag nyílászárók redőnyös ablakok, klíma, új konyhabútor lett beépítve. A falazat 40 cm-es tégla. A nappali és vizes blokkok  hidegburkolatosak, padlófűtéssel, az összes többi helységben radiátor található. Központi gázkazán biztosítja a fűtést ami a pincében található. A szobákban faparketta van. Emeleten: 3 szoba, kádas fürdőszoba, külön WC található. Az udvarra néző szoba erkélyes. Az épület alatt 2 pince van, melyekbe a házból és a garázsból is van lejárat. Melléképület jellemzői: Több helységből álló utcára nyíló, kb. 80 nm- es melléképület, melyben kialakítható üzlethelyiség, műhely, garázs, raktár.Bármilyen vállalkozásra alkalmas. Az üzlethelyiség kereskedelmi tevékenység folytatását biztosította,kialakult vevői körrel. Öltözővel, irodával, raktárral, egy 10 nm-es hűtőkamrával és ipari árammal  rendelkezik. 3 fedett kocsibeálló és egy szerelőaknás garázs is helyett kapott. Az udvar kövezett és egy kisebb kertrész is van. Az ingatlannak 3 bejárata van. Lokáció szempontjából kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, 20 méterre buszmegálló található. Ha felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal!                                   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169962 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kele Edit Julianna Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kele Edit Julianna Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY