Eladó ház Szeged, Petőfitelep 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Petőfitelep 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8208064
Referenciaszám: 89_coh
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
743 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
903 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan tökéletes választás, ha egy család számára mindennek és mindenkinek meg kell találnia a helyét. Szeged Petőfi-telepen kínálom eladásra ezt a kétszintes, rendezett családi házat, amelyhez melléképület és jól kihasználható pihenőkert is tartozik. Az ingatlan Szeged belvárosától csak néhány percre, egy igényes családi házas környezetben helyezkedik el. A ház homlokzata kimondottan rendezett és esztétikus. A telek mérete 903 m², amelyen egy 30 méter hosszú melléképület található, hobby állattartásra alkalmas kennelekkel és gyümölcsfákkal. Az épület első tulajdonostól származik, 1984-ben épült, kétszintes, 160 m²-es, és statikailag tökéletes állapotban van. Az elmúlt években külső szigetelést és új nyílászárókat kapott, így a fenntartási költségei rendkívül kedvezőek. Az ingatlan elosztása: - Földszint: Tágas, napfényes 45 m²-es nappali (eredetileg két különálló szobaként tervezett), nagy étkező teraszkapcsolattal, konyha kamrával, fürdőszoba és külön WC. - Emelet: Három hálószoba, tusolós fürdőszoba és tárolóhelyiség. A belső tér rendezett és tiszta, de egy kis modernizálással igazi álomotthonná válhat. A fűtés cirkórendszerű, radiátoros hőleadókkal, az emeleti komfortérzetet pedig új klímaberendezés növeli. A 30 x 5 méteres melléképület két garázst (az egyik jelenleg műhelyként funkcionál), valamint egy valamikori szoba-konyhás lakrészt tartalmaz, ami sokféle lehetőséget kínál, akár vállalkozás számára is alkalmas lehet. A kert gondosan karbantartott, pihenésre és hobby tevékenységre kiválóan alkalmas. Ha egy olyan otthont keres, ahonnan majd nem szívesen mozdul ki, akkor ezt mindenképpen látnia kell! Tekintse meg az alaprajzot és a fotókat! További információért és időpont egyeztetésért kérem, hívjon telefonon! Üdvözlettel: Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő ☎️ 06 30 207 4192 Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem, ingatlanjogra szakosodott ügyvéd és független banki tanácsadó közreműködésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY