Eladó ház Szeged, Gyálarét 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Gyálarét 75 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8252296
Feltöltve: 3 napja

Szeged eladó családi ház 2+1 fél szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
558 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
924 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csongrád Csanád megyében Szeged kertvárosában 6 km távolságra a belvárostól Gyála réten kínálom megvételre az alábbi adottságokkal rendelkező családi házat LOKÁCIÓ: 74 és a 74 Y autóbusz egészen a Mars tér busz központi állomásig illetve Tápé végéig közlekedik autóval pár perc kellemes autózás a Tisza mentén elterülő környezetben Kiváló hangulatú hely Gyála 924 nm szabályos alakzatú telken széles utcafronttal bír a terület,közel a Borostyán birtokhoz A családi ház oldalhatáron álló utcafrontos A területen vezetékes víz csatorna áram gáz van azaz összközműves Jól körbekerített A ház anyaga tégla Magas lábazattal mély alapozással épült dupla alsó felső víz szigeteléssel ELOSZTÁSA 2 méretes nagy szoba és egy kisebb szoba külön bejáratú ak,folyosó külön toalett konyha kamra fürdőszoba helyiségekből áll BURKOLATOK: szobák parkettásak egyéb helyiségek járólap ,Az akkori divatnak megfelelő FALAK: gletteltek festettek NYÍLÁSZÁRÓK: dupla szárnyas ,fa szerkezettel FŰTÉS: gáz konvektor és 2 folyosóról fűthető aranyat érő nagy cserépkályha Modernizáció nélkül is működő ház azonban korszerűsítéssel nagyon takaros otthonná tehető. Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett tehermentes Hitel és CSOK képes az ingatlan Érdeklődése esetén hívjon bizalommal/rugalmas megtekintése biztosított.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 627 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 627 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY