Eladó ház Szécsénke 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szécsénke 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8274713
Feltöltve: 8 napja

Szécsénke eladó családi ház 1 szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
177 778 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1900 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 313 Ft
Második évtől
33 190 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szécsénke egyik csendes mellékutcájában vált eladóvá egy 45m2-es, hangulatos kis parasztház, a hozzátartozó, akár gazdálkodásra is alkalmas, 1900m2-es telekkel!

 A házat az 1950-es években építették vályog falazattal és fa födémmel. Hasznos alapterülete 45m2, melyben kialakításra került egy szoba, konyha és egy külön nyíló kamra. Fürdőszoba kialakítása a kamrából lehetséges, a víz a konyháig van bevezetve. A bejáratnál egy hangulat tornác húzódik. Közművek közül a víz mellett csak villany(1x10A) került bekötésre, csatorna a telken belül, gáz pedig az utcában elérhető. Fűtése jelenleg nincs, de fa tüzeléshez kémény rendelkezésre áll. Egy 1048m2-es telken helyezkedik el az épület, de hozzátartozik a mögötte lévő, 852m2-es telek is, mely szintén belterületi. A két telek együttes méretéből(1900m2) adódóan alkalmas lehet állattartásra és gazdálkodásra is. Az öntözés az udvarban található ásott kútról megoldható. Szécsénke egy kis falu, de annál szemet gyönyörködtetőbb. A Cserhát hegyvidék mentén helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. Budapest 80, Balassagyarmat pedig 28 kilométer autóút, ahol nagyobb bevásárlóközpontok, ügyelet és bővebb szolgáltatások állnak rendelkezésünkre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY