Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7888832
Feltöltve: 10 hónapja

Szatymaz eladó családi ház 7+4 fél szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
157 761 Ft/m²
393 m²
Alapterület
2877 m²
Telek
7+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisztelt Érdeklődő, Hölgyem / Uram ! Szegedtől 13 km-re, Sándorfalvától 800 m-re, az M 5 autópályától 8 km-re erdőben található az ingatlan. Családi és egészségügyi okok miatt vált eladóvá. Több célra hasznosítható - vendégház, több generáció együttélése, idősotthon kialakítása - az ingatlan jelenlegi állapotában. Külön bejárattal rendelkezik így a tulajdonos - aki saját lakással rendelkezik a házon belül - szabadon mozoghat csak úgy mint a ház vendégei, többi lakója . Az udvar részben parkosított - pihenésre, grillezésre, bográcsozásra alkalmas. a házat 2 ha erdő veszi körül amely külön megvásárolható . Az út télen, nyáron járható . A ház vízellátását saját fúrt kút biztosítja ház vízművel, melegvíz ellátás villanybojlerekről van . A szennyvíz zárt rendszerben van - szükség esetén szippantással tisztítható . A villanyt felújított vezetékről kapja a ház, 3 fázis van. a házon belüli hálózat réz kábellel újra vezetékelve . A pince száraz, 84 m2, 3 részre osztva. Itt van a ház teljes fűtését biztosító vegyestüzelésű kazán . A földszinten található önálló lakrész - nappali, 2 hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, 2 wc, konyha - beépített tűzhellyel, sütővel, közlekedők, 2 tornác és 1 zárt veranda. Itt kapott helyet egy közös helyiség teakonyhával, wc-vel, kandallóval . Az emelet gerendaház. 4 Db 2 szobás apartman saját tusolós fürdővel, wc-vel, 1 tároló helyiség és közlekedő amely alkalmas közös tevékenységekre . Parabola antenna van, az internet mobil de jól működik . A földszinten a falak meszeltek, az emeleten fából készültek . A falazat részben vályog. Az emelet gerendaház 12 cm-es falvastagsággal, szigetelve . A nyílászárók hőszigeteltek - részben műanyagok, részben fából készültek . A padlóburkolatok laminált padló és járólapok . A ház külső - belső tisztasági festés után lakható, az udvar részben rendezésre szorul . Az ingatlan tehermentes, perfeljegyzési jog törlése folyamatban van, kifüggesztés köteles . Remélem felkeltettem az érdeklődését és Ön lesz a leendő tulajdonos . Kívánság esetén alaprajzot küldök . Üdvözlettel a Tulajdonos!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
B
Napelem:
Nincs
villanyvízösszkomfortospincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zsuzsanna Molnár
+36 50 128 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zsuzsanna Molnár
+36 50 128 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY