Eladó ház Szarvas 172 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szarvas 172 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292526
Referenciaszám: 44724
Feltöltve: ma

Szarvas eladó családi ház 4 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
203 488 Ft/m²
172 m²
Alapterület
1236 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szarvason, központi elhelyezkedésű, rengeteg lehetőséget - két generációnak, üzlethelyiségnek, falusi turizmus céljára - magába foglaló, 172 m2-es, 4 szobás, vegyes építésű családi házat. A szarvasi családi ház főbb jellemzői: - az épület 172 m2, tetőszerkezete cseréppel fedett, vegyes építésű, 1236 m2-es telek tartozik hozzá - benne kialakításra került 4 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba illemhelyiséggel, 2 folyosó, előtér, kamra, előszoba, padlásfeljáró - a 3 szoba, az előszoba padlószőnyeg; a kamra, az előtér, az egyik folyosó, a padlásfeljáró beton; a másik folyosó PVC; a negyedik szoba forgácslap; a 2 konyha és a 2 fürdőszoba járólap burkolatú - közművek: éjszakai áram, víz, gáz, szennyvízderítő - fűtését központi gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja - melegvíz-ellátásáról 2 villanybojler és egy fali vízmelegítő gondoskodik - bútorok, használati tárgyak, anyagok (fűtéshez faanyag) megegyezés szerint - a főépülethez egy 9,2 m2-es és egy 18,5m2-es terasz tartozik - nagy alapterületének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában: akár két generációnak, családi házzal egybekötött üzlethelyiségnek, falusi turizmus céljára is megfelelő (állattartásra alkalmas helyiségek) - központi elhelyezkedésű ingatlan, a Holt-Körös 350 m-re található - a telekre épült még egy melléképület, melyben 5 tárolóhelyiség, pince és állattartásra alkalmas helyiség került kialakításra - az udvaron a parkolást egy nyitott garázs biztosítja - 1/1-es tulajdonú  Amennyiben a fenti 184200052-es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY