Eladó ház Szarvas 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szarvas 66 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8153075
Referenciaszám: M279374
Frissítve: 20 napja

Szarvas eladó családi ház 1+1 fél szobás: 5,8 millió Ft

5,8 millió Ft
87 350 Ft/m²
66 m²
Alapterület
300 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szarvason , vegyes falazatú KIS CSALÁDI ház keresi új tulajdonosát. AZ INGATLAN TELJESEN FELÚJÍTANDÓ! Az ingatlan igazi kis családi otthonná válhat, elosztását tekintve áll egy tágas konyha- nappaliból, egy nagy szobából, félszoba, fürdőszoba és külön Wc. Fűtésről villany konvektorok gondoskodtak, fűtési rendszerét ki kell alakítani. Meleg víz ellátását villany bojler biztosítja. Gáz nincs a telekre bevezetve az utcáról beköthető. Tetőszerkezete jó állapotú viszont cserepes héjhalása helyenként foglalkozást igényel. Szerkezetileg jó állapotú falai nem vizesednek. Víz és szennyvíz bekötés már a korszerű csővezetékekkel történt. Az ingatlan tulajdoni lap szerint társasház teljesen körbekerített nincs osztatlan közös udvara telek kb 300 nm Mivel térségünkben a Körös közelsége miatt a turizmus által kedvelt város lett Szarvas és Békésszentandrás, így akár vendégháznak is kiváló lehetőség. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
I
villanyvízcsatornakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY