Eladó ház Szárliget 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szárliget 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286322
Referenciaszám: H492679
Frissítve: 1 napja

Szárliget eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
383 654 Ft/m²
104 m²
Alapterület
738 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szárligeten, Tatabánya központjától 10, Budapesttől mindössze 40 km-re, A Vértes és Gerecse hegység lábánál elhelyezkedő településen ELADÓ egy 104 nm-es, közepes állapotú, 3 szobás családi ház, 2 garázzsal, pincével, 738 nm-es összközműves telken! Az 1974-ben, téglából épült Kádár-kocka ház korának megfelelő, lakható állapotban van, megfelelő alapokkal rendelkezik, de érdemes korszerűsíteni. Régi fa nyílászárói redőnnyel felszereltek, jól működnek. Fűtéséről gázkazán és a pincében található vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a szobákban radiátoros hőleadókkal. A ház bejárata a fedett teraszról megközelíthető, majd a tágas előtérből nyílik a ház összes további helyisége. Jelenlegi kialakításában kettő nagyméretű, utcai kilátással rendelkező, Keleti tájolású szoba, egy kisebb szoba és a világos, ablakos, udvari nézetű konyha, egy kamra, és egy kádas fürdőszoba található a házban. Tágas, élhető terek jellemzik a házat, egy korszerűsítés után ideális OTTHON válhat belőle. A pince külön bejárata szintén a fedett teraszról megközelíthető, itt rengeteg hely áll rendelkezésre, ami tárolásra kiválóan alkalmas. A telken található továbbá egymás mellett 2 különálló garázs, ami a parkoláson kívül további tárolási lehetőséget is biztosít az itt lakók számára. A 738 nm-es összközműves telek első része, ami a ház mellett helyezkedik el betonozott, illetve közvetlenül a ház előtti részen egy kis előkert található. A ház és garázsok mögött egy nagyobb, gyümölcsfákkal tarkított zöld terület áll rendelkezésre. Szárliget egy 2500 fős, kedves, nyugodt település Tatabánya szomszédságában. A Vértes és Gerecse hegység határán, a két hegyvonulat között helyezkedik el, a településen áthalad az Országos Kéktúra útvonal is. A Községben megtalálható Óvoda, Bölcsőde, Orvosi rendelők, Posta, bevásárlási lehetőség, de 10 perc alatt elérhető Tatabánya központja, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. A háztól 5 perc séta távolságra található a vonatállomás ahonnan Budapest Kelenföld 30, Tatabánya 10 perc alatt elérhető. Autóval az M1 autópályáról és az 1-es számú főútról könnyedén megközelíthető a település. Olyan új tulajdonost keresünk aki saját, önálló házra vágyik egy csendes, nyugodt településen, mégis közel szeretne élni egy nagyszerű infrastruktúrával rendelkező Városhoz! A ház remek választás fiatalabb és idősebb korosztály számára is, akik a szeretnének a nagyvárosi áraktól kedvezőbben, elérhető áron vásárolni saját ingatlant! A ház tehermentes, azonnal költözhető, kiváló lehetőség! További információkért és megtekintési szándékkal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY