Eladó ház Szany 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szany 81 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8224206
Referenciaszám: HZ031490
Frissítve: 17 napja

Szany eladó családi ház 2 szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
240 741 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1665 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 701 Ft
Második évtől
80 902 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kitűnő szerkezeti állapotú családi ház!Szany településen megvételre kínálok egy 1935-ben épült, vegyes falazatú (tégla, kőlapok, 51 cm vastag falak) , kitűnő szerkezeti állapotú családi házat.  Az ingatlan 2 nagy szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll.   Tetőszerkezete nagyon jó állapotú, stukatúros, vörösfenyő gerendákkal, cserépfedéssel. Eredeti jól záródó fa ablakok, melyeket felújítottak, bejárati ajtó és a fürdőszoba ablak műanyag.  A víz- és csatornahálózat, valamint a fürdőszoba teljesen új.  Villanyhálózat rézvezetékelt, bővített áramkörrel (10+20 A). A szobák és a konyha burkolata hajópadló, az előszoba betonozott (2022-ben).  Az otthon melegéről a szobákban1 db cserépkályha gondoskodik (2022-ben épített), a konyhában kályha. A telek mérete:  1665 m2, amelyen  bő termő gyümölcsös, szőlő, valamint az öntözéshez kút  is található. A ház folytatásában épült egy padlásfeljáró, műhely valamint egy hatalmas pajta is. Mindegyik épület masszív falazatú, tetőszerkezete nagyon jó,  a műhely  födéme vasgerendával készült. Amennyiben nagyon lakótérre van szükség a melléképületek alkalmasak annak kialakítására. Szany településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Boltok, orvosi-, fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, óvoda, iskola, barkácsbolt stb.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY