Eladó ház Szalonna 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szalonna 190 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8286332
Referenciaszám: H492763
Frissítve: ma

Szalonna eladó családi ház 4 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
107 895 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1838 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 866 Ft
Második évtől
85 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget, amely ideális választás családosok számára! Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye szívében, Szalonnán található ez a tágas, használt ház, amely tökéletes otthont nyújt a nyugalomra és a kényelemre vágyóknak. Az ingatlan alapterülete 190 négyzetméter, így bőséges teret biztosít a családi élethez, míg a 1838 négyzetméteres telek lehetőséget ad a szabadidős tevékenységekre, kertészkedésre vagy akár gyerekek játszóterének kialakítására is. A házban négy szoba található, amelyek mindegyike világos és barátságos atmoszférát sugároz. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető, a vegyes fűtési rendszer (cirkó) pedig biztosítja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában. A fürdőszoba egyedi stílusban készült, és minden igényt kielégít, így a mindennapi rutin komfortosabbá válik. A csendes környék ideális választás azok számára, akik szeretnék elkerülni a város zaját, ugyanakkor élvezni szeretnék a központi elhelyezkedés előnyeit. Szalonna településén minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető, beleértve boltokat, iskolákat és orvosi rendelőket. A környék biztonságos, barátságos szomszédsággal rendelkezik, ahol a családok számára ideális környezetet biztosít. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek; az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, és a helyi tömegközlekedés is jól kiépített, így a város többi része is könnyen elérhető. Az ingatlan közelében található buszmegállók és főbb közlekedési útvonalak megkönnyítik a mindennapi ingázást, legyen szó munkáról vagy szabadidős programokról. Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egy szeretetteljes otthont teremtsen családja számára. Ha Ön is szeretne egy csendes, mégis központi elhelyezkedésű otthonra lelni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem! Szívesen válaszolok bármilyen kérdésére, és segítek Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Az ingatlan piaca folyamatosan változik, ezért érdemes mielőbb lépni, hogy ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY