Eladó ház Szalkszentmárton 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szalkszentmárton 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200607
Referenciaszám: HZ019281
Frissítve: 8 napja

Szalkszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
204 819 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1120 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 791 Ft
Második évtől
70 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szalkszentmárton kedvelt utcájában kínálok eladásra egy 83 nm-es hasznos alapterületű családi házat!A ház vegyesfalazatból (vályog+tégla) épült, kb az 1970-es években. Praktikus elrendezésének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt az ingatlan. Jelenleg 3 szoba, 2 közlekedő, előszoba, konyha, kamra és fürdőszoba kialakításából áll. A ház mellett egy különálló épület található, amit akár nyárikonyhának, akár külön lakrésznek is lehet használni felújítás után. A telken lévő melléképületek lehetőséget nyújtanak állattartásra is. A kb 15 nm-es garázs egy autó beállásra nyújt lehetőséget. Az 1120 nm-es telek alkalmas akár gyermekes családoknak játszótér, medence kialakítására is. Nagy előnye az ingatlannak, hogy saroktelken fekszik. A házban minden közmű bevezetésre került. Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, viszont a felújítás után varázslatos otthona lehet az új tulajdonosnak. Szalkszentmárton Bács-Kiskun vármegye északi részén, a Kiskunság nyugati szélén, a Duna bal partján fekszik, attól 4 kilométerre. Budapesttől és Kecskeméttől egyaránt ~ 60 kilométer választja el. A település lapos határa a Duna ártere volt. Az új Pentele híd átadása óta a község közúton mindössze 25 kilométerre van a térség legnagyobb városának számító Dunaújvárostól.Megközelítése, közlekedése:A község nyugati határában halad el az 51-es főút, így ez a legfontosabb közúti megközelítési útvonala, Szabadszállással az 5213-as út köti össze.Jöjjön és nézzük meg együtt ezt a remek és sok lehetőséget rejtő ingatlant!Cégünk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésükre hitelügyintézés szempontjából is!Várom megtisztelő hívását. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
12,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY