Eladó ház Szakmár 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szakmár 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292887
Referenciaszám: HZ021094
Feltöltve: ma

Szakmár eladó családi ház 3 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
335 237 Ft/m²
80 m²
Alapterület
10074 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Felsőerek Szálláson egy rendkívüli lehetőségeket rejtő családi házat, mely 1 hektáros területen helyezkedik el.Az ingatlan 80 nm-es, melyben 2 és fél szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc, előszoba, kamra került kialakításra, de további - akár 80-90nm-en - lakóterek kialakíthatók átalakítással, fantáziával.Falazata vegyes, alapja tégla, részben szigetelt.Fa nyílászárók, vízvezetékek cseréje, a villanyvezeték áthúzása a fő épületben megtörtént. A szennyvíz nagyméretű emésztőbe folyik. Az otthon melegét 2 nagy tömegkályha biztosítja, a konyhában platnirésszel. A melegvíz pedig villanybojlerrel megoldott.A vezetékes vízen kívül, ásott kút is van, mely a kertben nagy hasznot szolgál. Az 1 hektár terület egy része lucernával lett bevetve, a másik részén pedig 3500 darab főként akáccsemete lett ültetve erdősítés céljából.A telken még található egy kisebb épület is, mely 2 helységből áll és be van vezetve a víz, áram is, viszont felújítandó állapotú.A fő épület kisebbik fele, jelenleg fatároló. Van egy nagy melléképület is, mely 5 részből áll és állattartásra is alkalmas.Az ingatlan belterületen található, így azonnal átiratható. Óvoda, iskola Szakmáron van, ami kb 7km. Szelidi-tó sziintén 7km. Buszjárat minden órában van a városba.Mivel az eladás tárgya belterületi ingatlan, így falusi CSOKRA is alkalmas.A tulajdonost csere is érdekli. Ami cserealapnak szóba jöhet: Budapesthez közelebb lévő, maximum 50-60 percnyi távolságnyira, 700-1000m2 területen álló 2 szobás, fürdőszobás családi ház.Vevő ügyfeleinknek díjmentes hitel tanácsadással állunk rendelkezésére, valamint teljes körű ügyintézéssel támogatjuk az adás-vételi szerződés lebonyolítását. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY