Eladó ház Szajol 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szajol 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8165436
Referenciaszám: 44027
Frissítve: ma

Szajol eladó családi ház 2 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
381 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
779 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szajol, Újtelep részén egy 60 m2-es, kétszobás, kertes családi házat az alábbi paraméterekkel: -   a ház vegyes falazatú, 779 m2-es telken helyezkedik el, -  az egyik szoba hajópadló, a másik faparketta borítású, -  a konyha és étkező pvc-vel, a többi helyiség járólappal burkolt, -  a fürdőszoba és WC közös helyiségben található, -  az épület villanyvezetékeit kicserélték, -  a külső nyílászárók egy részét kicserélték műanyagra, illetve hőszigetelt fára és redőnnyel ellátottak, -  a fűtés gázkonvektorokkal megoldott, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, -  előszoba, kamra, vályogból épült, melléképület és terasz tartozik a házhoz, -  parkolás az udvaron lehetséges, -  füvesített kert, virágokkal és igény szerint egy kis veteményes kert ad lehetőséget zöldségtermesztésre, - csendes környék, a szolgáltatások nagy része könnyen elérhető, Az  M4-es autó úttól 5 km-re, Szolnoktól mindössze 6 km-re található! A Tisza és Holt-Tisza közelsége kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget!  Amennyiben a fenti 155805757-es azonosító számú eladó szajoli családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY