Eladó ház Szada 195 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szada 195 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8202376
Referenciaszám: 1786_5823
Frissítve: 4 napja

Szada eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
461 026 Ft/m²
195 m²
Alapterület
900 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZINTE TELEKÁRBAN! Pest megyében, Szada "rózsadombján" eladóvá vált , egy magában nagy lehetőségeket rejtő , 90%-ig kész , elvehetetlen körpanorámás ikerházfél, mely 1997-ben kapott használatba vételi engedélyt. A hatalmas, hangulatos, légies, nagy belmagasságú nappali-étkező konyhán kívül jelenleg 3 hálószoba áll rendelkezésre, a földszinten egy kiépített fürdőszoba, az emeleten a a fürdő előkészítve. Kettő hálószoba kiépítése kényelmesen megvalósítható, az ablakkiosztások és az alapterület lehetővé teszi. Két emeleti , panorámás erkélye van. A tető egy részén lapos kialakítás van - egy pazar körpanorámás tetőterasz megvalósításának lehetőségével. A ferde tetőrész lehetővé teszi napelem felhelyezését. Fűtésrendszer átépítésének módja jelenleg opcionális, ki lehet építeni energetikailag a legjobbat. Nappaliban BÚBOSKEMENCE alapjai elkészültek ( persze elbontható, ha új tulajdonosa nem vágyik erre a hangulatos alternatív fűtési lehetőségre ) A ház nem lakott, természetesen a képeken látható személyes tárgyakat, lomokat elszállítják jelenlegi tulajdonosai. Zárt kertben autóbeállási lehetőség adott,, de a 900nm-es telek aljában már készült egy betonalap garázs építésére. A nappalihoz terasz építésére van lehetőség-hangulatos télikert is csodálatos lenne itt, sőt egy nagyméretű medencéhez már kikotrásra került egy hatalmas gödör. A telek beépíthetősége lehetővé teszi a bővítést,, esetleg nyári lak kialakítását is. Kreatív, vállalkozószellemű és a befejezéshez szüksége plusz tőkével rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk. Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertinternettelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY