Eladó ház Szada 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szada 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167629
Referenciaszám: H487252
Frissítve: 20 napja

Szada eladó családi ház 3 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
574 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
825 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 012 Ft
Második évtől
285 852 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Szadán, jelenleg 3 szobás, 3 szinten elhelyezkedő, önálló családi ház 825 nm-es telken! Amit az ingatlanról tudni érdemes: Az elmúlt években kisebb felújításokon esett át, de az eredeti épület is 1996-ban épült. A ház előtt 2-3 autóval könnyedén le lehet parkolni, illetve a telken belül is megoldott a parkolás. A földszinti részen, egy nagyméretű előszobába érkezünk, ahonnan kényelmesen le lehet pakolni. Tovább haladva, egy nagyméretű nappalit találunk, innen nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Az emelet is innen közelíthető meg, jelenleg 1 hálószoba, külön WC-vel , illetve egy nappali + terasz került kialakításra. A teraszról, egy kis kertrendezés után csodás panoráma tárulhat elénk. A konyha, egy kamrával a ház alsó részén található, ezeket a helységeket kívülről lehet megközelíteni, de könnyedén, egy lépcső építésével egybe lehet nyitni a felsőbb szintekkel. A kényelmet egy házi készítésű lift segíti, így az idősebb családtagok is tudnak közlekedni a házon belül. A kertben számos pakolási lehetőség van, továbbá rendszeresen művelt, gyümölcsfák, veteményes áll rendelkezésre a kertészkedni vágyóknak, A ház jogilag rendezett, a környék csendes, családias, folyamatos fejlődésen esik át. Infrastruktúrát tekintve, számos bevásárlási lehetőség gyorsan elérhető, továbbá az M3-as, M31-es autóutak 10 percen belül megközelíthetőek! Ajánlanám ezt a családi házat olyanoknak, akiknek fontos a csendes, zöld környezetben elhelyezkedő otthon, gyönyörű panorámával, továbbá olyanoknak, akik nem zárkóznának el egy modernizálástól! A ház megvásárlásához a megfelelő önerővel „már rendelkező”, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom! Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is! ***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY