Eladó ház Szada, Csatári utca 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8129637
Frissítve: 2 hónapja

Szada eladó családi ház 3 szobás: 177,5 millió Ft

177,5 millió Ft
986 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 561 641 Ft
Második évtől
736 411 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szadán, a Szőlőhegyen eladásra kínálok egy 180 nm alapterületű, 70 nm-es fedett terasszal, 50 nm-es fedett kocsibeállóval, dupla garázzsal rendelkező 1500 nm-es parkosított telken elhelyezkedő családi házat. Az ingatlanban található egy nagy nappali, étkező és konyha egyben, három teljes értékű, nagy méretű hálószoba, két fürdőszoba (két zuhanyzóval, egy sarokkáddal), kamra, beépített szekrények, mosókonyha, gépészeti részleg és egy dupla garázs. Az ingatlan 2009-ben épült minőségi alapanyagokból, majd 2020 és 2021-ben felújításon esett át. A felújítás során választékos, időtálló anyagfelhasználás volt az elsődleges szempont. Az ingatlan kialakításánál a komfort és a könnyed kihasználhatóság volt a fő irányvonal. A ház teljesen körbejárható, jól átgondolt nagy terekkel rendelkezik. Az ingatlan padló és radiátoros fűtéssel van ellátva, ami 1 éve teljes körű szervízen esett át, és egy új kondenzációs kombi gázkazán került beüzemelésre. A folyamatos melegvíz ellátásról egy melegvíz tároló és egy vízforgató berendezés gondoskodik. A házban fűtési alternatívaként egy vegyes tüzelésű kazán is található. Elektromos, telefonról is irányítható redőnyök, szúnyogháló, riasztó, kaputelefon, elektromos garázskapu, központi porszívó, vízlágyító berendezés, hűtő-fűtő klíma szintén a gépészet részét képezik. A házban a konyhabútor és az egyéb beépített fa elemek asztalos által egyedileg, égerfából készültek az elmúlt két évben. Az étkezőhöz egy hatalmas méretű, igényesen kialakított, kertre néző (DK-D-DNY), elektromos árnyékolóval is ellátott terasz kapcsolódik. A terasz méreteiből adódóan családi, baráti összejövetelekre, jakuzzi elhelyezésére is alkalmas. A ház vasbeton födémmel rendelkezik, ezért a tetőtér beépítésre, örök panorámás tetőterasz kialakítására alkalmas (180 nm, tetőtéri ablakok). A hatalmas kert parkosított, kertépítő által lett tervezve es kivitelezve 3 éve. A kertben teljes körű öntözőrendszer működik, fúrt kúttal, új szivattyúkkal, ciszternákkal. A lakóépület mellett egy nagy méretű, vastagon szigetelt, fagy mentes melléképület is található. A kert végében gyerekek részére egy 2 szintes kis faház is épült, ami meleg nyári estéken akár táborozásra is alkalmas lehet. A ház saját részre, nem építkezési vállalkozó által, hosszú távra épült, így minden részletét az átgondoltság és az időtállóság ihlette. A környék roppant csendes és családias, a Gödöllői-dombság egyik legszebb részén található, a közelben páratlan szépségű túra útvonalak érhetők el. Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal. Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 365 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 365 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY