Eladó ház Szabadbattyán 103 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szabadbattyán 103 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205115
Referenciaszám: H489254
Feltöltve: 1 hónapja

Szabadbattyán eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
533 010 Ft/m²
103 m²
Alapterület
813 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár egyik közkedvelt szomszéd településén, Szabadbattyán egyik csendes mellékutcájában kínálom megvételre ezt a 103 m2 HASZNOS lakótérrel rendelkező, szerkezetileg stabil, tégla építésű, 4 szobás családi házat. Kitűnő választás lehet fiatal házasoknak, akik szeretnék gyermekeiket vidéken felnevelni, de ugyanakkor fontos számukra a város nyújtotta lehetőségek elérhetősége is. Az 1984-ben, szinteltolással épült 2 szintes házat fényben úszó, tágas terek jellemzik. Az új tulajdonos saját igények szerinti korszerűsítés, felújítás után tökéletes otthont hozhat létre itt családjának. Az étkezőt és a konyhát már korábban egybenyitották, ebben a helyiségben a nyílászárók cseréje is megtörtént. Jelenleg több fa tüzelésű kandalló és egy villany panel biztosítja a fűtést, a meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik. A 813 m2-es, szépen karbantartott telken a melléképületek és az állattartásra alkalmas ólak mellett szőlőlugasok és számtalan gyümölcsfa is helyet kapott. Terem itt alma, körte, két féle szilva, őszibarack és a két hatalmas fügefa is csak úgy roskadozik gyümölcseitől. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően az M7-es autópálya, Székesfehérvár, a faluközpont, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola negyedórán belül elérhetők. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, bővebb információkkal kapcsolatban várom megtisztelő hívását. "Meglátni és megszeretni" Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik bank semleges hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1984
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY