Eladó ház Sülysáp 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sülysáp 77 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8235723
Referenciaszám: 170761-4731144
Frissítve: ma

Sülysáp eladó családi ház 4 szobás: 33,3 millió Ft

33,3 millió Ft
432 468 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1461 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 367 Ft
Második évtől
138 155 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170761 hivatkozási számú sülysápi családi ház. Sülysápon csendes, családias környezetben eladó egy 77nm-es családiház. Telek mérete kifejezetten nagy, 1461nm. Lakott területen ez nem túl gyakori, ritka kincs. Gazdálkodásra, baromfi tartásra, hobby kertészkedésre, vagy akár egy hosszú hét kipihenésére a saját zöld övezetünkben, kiválóan alkalmas. Az ingatlanban található 3 hálószoba, nappali/étkező, konyha, kamra valamint egy fürdőszoba WC-vel. A bejárat előtt egy kellemes délutáni baráti kávézásra alkalmas méretű fedett terasz is helyet kapott. Fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak. A ház első része 1962-ben épült, vegyes falazattal, a hozzáépített rész 1979-ben már téglából készült, tervrajzok alapján. Tető héjazata cserép. Az összeépítés sem kívülről, sem belülről nem látható, tökéletesen egybenyitott a ház. Azonnal beköltözhető állapotú! A szomszédokkal nagyon jó kapcsolat van, bízunk benne, hogy az új tulajdonos is pont annyira otthon fogja magát érezni ebben a barátságos környezetben, mint a jelenlegiek. Közlekedés szempontjából autóval a 31-es úton tudjuk megközelíteni Budapestet körülbelül fél óra alatt. Volán busszal az Örs Vezér térre, vonattal a Kelet pályaudvarra érhetünk be, szintén kb fél óra alatt. Bevásárlási lehetőségek (Tesco, Coop..stb) pár percnyira vannak autóval. Óvoda, Iskola, orvosi rendelő, patika szintén pár percen belül elérhetőek. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sülysápi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170761Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY