Eladó ház Sülysáp 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sülysáp 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8216573
Referenciaszám: 170487-4721978
Frissítve: ma

Sülysáp eladó családi ház 4 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
522 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1070 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 716 Ft
Második évtől
194 993 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170487 hivatkozási számú sülysápi családi ház. Sülysápon kínálunk eladásra egy belső kétszintes, 90nm-es duplakomfortos családiházat. Az ingatlanban található 3 hálószoba, nappali, konyha, 2 fürdőszoba, (melyből a földszinti egy zuhanyzós WC-vel, az emeleti pedig kádas és külön helyiségben még 1 WC), mindkét szinten 1-1 kamra, az emeletiből ez a helyiség nyújt a padlásra feljutást, valamint egy belső lépcsőház. 2022-ben részleges felújításon esett át, mely műszakilag teljeskörű felújítást jelent, valamint részlegesen a burkolatok is újra lettek cserélve. Kell még költeni a házra, de egy minimális idő és pénz ráfordítással szinte azonnal beköltözhető. Falazata tégla, tetőfedés cserép. Fűtése kazán, illetve villanyfűtés. Sülysáp csendes részén helyezkedik el, közel a vonat állomáshoz. A telek mérete 1070nm, melyen egy befejezetlen garázs/melléképület is helyet kapott. Fás, csendes barátságos a környezet, melyben lehetőségünk van kertészkedni, vagy akár a privát szférát élvezve nyugalmat találni a rohanó világ elől. Sülysápról 35-50 perc alatt bent lehetünk Budapesten. Vonattal a Keleti pályaudvarra, busszal az Örs Vezér térre juthatunk be. Tesco, piac, vonat és/vagy buszmegálló a közelben. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sülysápi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170487Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
G
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY