Eladó ház Sukoró 136 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sukoró 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264580
Referenciaszám: 889414
Frissítve: 2 napja

Sukoró eladó családi ház 5 szobás: 89,8 millió Ft

89,8 millió Ft
660 294 Ft/m²
136 m²
Alapterület
1413 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 143 Ft
Második évtől
372 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház a Velencei-tó északi partján, csodás panorámával! Ez a háromszintes, kiváló állapotú családi ház a Velencei-tóra néző kilátással, a háttérben a Velencei-hegységgel, mindössze 5 percre az M7-es autópályától, és 46 km-re Budapesttől található. Főbb jellemzők: Telek: A ház különleges környezetben fekszik, ahol a Velencei-tó panorámáját csodálhatja. A telken körtefák, szőlő, dió és őszibarack is megtalálható. Parkolás: Nagy elektromos kapu, két férőhelyes parkolóház, valamint három autós garázs biztosít kényelmes parkolási lehetőséget. Ház felosztása: Első emelet (60 nm): előtér, nappali, konyha, étkező, egy kis hálószoba, fürdőszoba és tároló. Második emelet: 38 nm-es hálószoba, saját fürdőszoba, valamint két erkély – egy 38 nm-es, nagy erkély és egy 14 nm-es, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a tóra. Harmadik emelet (38 nm): két hálószoba, egy fürdőszoba, és egy 5 nm-es tóra néző erkély. Külső terasz: Nagy, fedett terasz a második emeleten, 20 nm-es útra néző kilátással. Egyéb jellemzők: Víz, villany, elektromos fűtés és vízmelegítő, CC energiahatékonysági besorolás Kétrétegű hőszigetelt nyílászárók Vezeték nélküli riasztórendszer, esővizes gázmedence Kémény, kültéri TV antenna, emésztőgödör Kiváló lokáció: 3 perc távolságra iskolák, óvodák, éttermek; 5 perc lovaglási lehetőségek és további éttermek; 7 perc a Spar szupermarkethez és a Wellen Zhangwu Centerhez, valamint 8 perc a termálvizes fürdők és négycsillagos szállodák közelében. Ez a ház tökéletes választás azok számára, akik nyugalmas környezetben, mégis mindenhez közel szeretnének élni. Az ingatlan azonnal beköltözhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
C
garázsvilágospincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY