Eladó ház Sormás 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sormás 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7753108
Referenciaszám: 3483_csaszi
Frissítve: 21 napja

Sormás eladó családi ház 4+2 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
267 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
900 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sormáson családi ház eladó! Nagykanizsához közel Sormáson eladó egy kétszintes, tetőtér beépítéses, összesen 140 m2-es, nappali és 3+2 félszobás családi ház, melléképületekkel, garázzsal, hozzá tartozó 900 m2-es telekkel. Az ingatlan 1989-ben épült, a kornak megfelelő technológiával, beton alapra, tégla falazattal, pala fedéssel. Az ingatlan felújítása, korszerűsítése a leendő tulajdonos elképzelései alapján a ház adottságait figyelembe véve sok lehetőséget rejt magában. Az ingatlan központi fűtéses, fa tüzeléses és gáz kazánnal is működtethető radiátoros fűtés melegíti az ingatlant. A melegvíz ellátást gázbojler biztosítja. Helyiségei: Alsó szint: (67 m2), garázs, műhely, tároló, kazánház. Földszint: (90 m2), nappali, 2 szoba, konyha+étkező, fürdőszoba, wc, kamra. Tetőtér:( 50 m2), 1+2 félszoba, fürdőszoba, wc, előtér, 2 db loggia. Sormás település jó infrastruktúrával rendelkezik, van önálló önkormányzata, bolt, több aktívan működő közösségi csoportja. Nagykanizsától mindössze 7 km-re, a Horvát határtól 15 km-re helyezkedik el, az M7-es autópályára való rácsatlakozási lehetőséggel. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet! Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 18 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamraerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY