Eladó ház Sopron 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sopron 85 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8296899
Referenciaszám: 26113
Frissítve: 3 napja

Sopron eladó családi ház 1+3 fél szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
141 176 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség! Sopron belvárosához közel eladó egy egylakásos lakóház projekt, amely műemlék környezetben helyezkedik el. A projekt teljesen egyedülálló, hiszen a tervezés során figyelembe vették és engedélyezték az "Épülettörténet és műemlék leltár" szakvélemény ajánlásait, valamint az örökségvédelem és a területi tervtanács véleményét is. A lakóház egy 150 m²-es saját telekrészen épülhet fel, melyhez tartozik egy autóbeálló, terasz és a közös udvarrész használata is. A tervezett anyaghasználatnál különösen ügyeltek arra, hogy az épület harmonizáljon a belvárosi és műemléki környezettel. Földszint tervezett helyiségei: Előtér: 6,36 m² Nappali - konyha - étkező: 28,68 m² Szoba: 8,51 m² WC: 1,38 m² Összes alapterület: 51,14 m² Tetőtér tervezett helyiségei: Lépcső - közlekedő: 9,56 (15,98) m² Szoba: 9,75 (13,74) m² Szoba: 9,37 (13,37) m² Fürdő/WC: 5,35 m² Összes alapterület: 34,03 (48,44) m² A lakóház nettó alapterülete összesen: 85,17 (99,58) m² Terasz: Alapterület: 13,50 m² Gépészet: A ház fűtését egyedi központi, elektromos levegős hőszivattyú biztosítja, padlófűtéses hőleadással. A hőszivattyú egyben a melegvíz ellátását is garantálja, így a modern komfortot a legkorszerűbb technológia biztosítja. Parkolás: 1 db felszíni autóbeálló az udvarban Előnyök: Műemléki környezet Kiváló elhelyezkedés Modern gépészet Terasz és a saját, illetve a közös udvar használata A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik, így akár azonnal megkezdheted a kivitelezést. Ez a projekt ideális választás mindazok számára, akik egy exkluzív, egyedi otthonra vágynak Sopron történelmi környezetében. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! További részletekért és a teljes tervdokumentációért fordulj hozzám bizalommal! Vásárold meg most ezt az egyedülálló LAKÓHÁZ PROJEKTET és valósítsd meg álmaid otthonát Sopron belvárosának közelében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY