Eladó ház Sopron, Balf 158 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sopron, Balf 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8173718
Referenciaszám: H487098
Frissítve: ma

Sopron eladó családi ház 4 szobás: 132,9 millió Ft

132,9 millió Ft
841 139 Ft/m²
158 m²
Alapterület
901 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 519 Ft
Második évtől
551 375 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi családi otthonra vágyik Sopron közvetlen közelében? Akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet az Ön számára! A 159 nm-es, 4 szobás, 1 fürdőszobás, modern ház Balfon található mindössze 5 km-re Soprontól . Az ingatlan állapota kiváló, így azonnal beköltözhető. A ház 43 m2-es világos, tágas nappalival rendelkezik, amelyből csodálatos kilátás nyílik. A konyhát és a nappalit összekötő étkező tér kényelmes helyet biztosít a család minden tagjának. Az ingatlanban beépített bútorok és szekrények találhatóak, amelyek praktikus és stílusos megoldást nyújtanak a tárolásra. A motoros redőnyök biztonságot és kényelmet nyújtanak, az egész házat árnyékolják és az árnyékolás fokozata is szabályozható. A kandalló pedig a hűvösebb napokon biztosítja a kellemes meleget. A pazar panorámájú terasz mérete 50 nm, így tökéletes helyszín lehet a családi összejövetelekhez, vagy akár egy romantikus vacsorához is. Az ingatlanban infraszauna is található, amely a teljes kikapcsolódást és relaxációt biztosítja. A ház fűtése kondenzációs gázkazánnal működtetett cirko, a hűtés pedig klímával megoldott. Az ingatlan riasztórendszerrel van felszerelve, így biztonságosan élheti mindennapjait. A környék csendes, nyugodt és biztonságos, így ideális otthoni környezetet biztosít a család számára. Az ingatlan 901 nm-es telken fekszik, amelynek zöldre néző kilátása magával ragadó. A garázsban 2 férőhely áll rendelkezésre, így nem kell aggódnia a parkolás miatt. Jellemzők: - 901 m2-es telek - 2009-es építés - 159 m2 egy szinten - 50 m2 terasz - 34 m2 dupla garázs - 30 cm porotherm tégla + 5 cm dryvit szigetelés - Hőszigetelt, fa nyílászárók - motoros redőnyök - beépített konyhabútor minőségi gépekkel - gáz cirkó fűtés - klíma - infra szauna - riasztó rendszer Ha Ön Sopronban és közvetlen környetében keres otthont, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és kérjen további információkat! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
B
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Zsolt Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Zsolt Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY