Eladó ház Somoskőújfalu 182 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Somoskőújfalu 182 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185645
Referenciaszám: M283828
Frissítve: 20 napja

Somoskőújfalu eladó családi ház 6 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
81 689 Ft/m²
182 m²
Alapterület
1277 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somoskőújfaluban, eladásra kínálok egy jelenleg 6 szobás, kőalapzatú téglaházat. Az ingatlan a 21-es számú főútvonal mellett helyezkedik el egy 1277 nm-es telken. A családi ház alsó szintje 50 cm !! vastagságú kőfal, mely szinten egy mintegy 27 nm területű garázs/műhely és egy 48 nm-es betonpince mellett szoba, konyha, folyosó és fürdőszoba került kialakításra, az alaprajzon megjelöltek szerint. A felső, hőszigetelt téglából készült szinten, 3 kész szoba mellett az alaprajzon megjelölt egyéb helyiségek vannak. Ezen túl itt került kialakításra egy szerkezetkész állapotú toldás, további 2 hatalmas méretű szobával és egy egyéb helyiséggel, amiből bármit ki lehet alakítani. A toldás alatt azzal megegyező méretű betonpince található, az alsó szinten. A felső szint mennyezete beton kefni, így a tetőtér is tetszőlegesen beépíthető, amennyiben további terek kialakítására igény van. Fentiekre tekintettel a jelenlegi szobaszám, a tetőtér beépítésével, akár 10-11 szobára is bővíthető. A két szint együttes alap területe tetőtér nélkül:257.1 nm. A ház extrém stabil szerkezetű, tekintettel a fél méter vastag kőfalakra is, belülről felújítandó, állapotú. A ház hivatalosan számított hasznos alapterülete a garázs/műhely és pince nélkül is 182.42 nm, ami tetőtér beépítéssel még növelhető. A telek összközműves. Az ingatlanról egyedi panoráma nyílik egyidőben a Karancs hegyre és a Salgói várra is. Salgótarján megyeszékhely és a Szlovák Köztársaság államhatára egyaránt 2 km távolságra van. Somoskőújfalu közelében számos országosan is ismert turisztikai látványosság található. A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól 10 m-re található, melyen kb. 90 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 90 perces menetidővel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Erkély:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY