Eladó ház Somogysimonyi 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Somogysimonyi 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8226851
Referenciaszám: H490104-4728918
Feltöltve: 15 napja

Somogysimonyi eladó családi ház 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
287 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2145 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 776 Ft
Második évtől
95 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogysimonyi településen 80 m2-es polgári ház, széles telekkel eladó. A település Somogy vármegye dél-nyugati részén, Zalakaros fürdővárostól 10 km távolságra található, a Balaton is fél óra alatt autóval megközelíthető. Ebben a nyugodt, csendes faluban sok külföldi állampolgár talált otthonra. A 2145 m2-es telken több melléképület található, egy régebbi tulajdonosa szobrász művész volt, kinek alkotásai ma is az udvar díszei. Az ingatlan jellemzői: - A polgári stílusban megépített ház nagy belső terekkel rendelkezik: 2 szoba, tágas előtér,- ami nappaliként is funkcionálhat, konyha, kamra, kisebb-nagyobb tároló helyiségek. - Fűtése fa tüzelésű kályhával történik. -Nyílászárói hagyományos fa szerkezetűek. - Tető héjazata: pala - A ház alatt tágas pince található. - Villanyvezetékek cseréje megtörtént, villamoshálózat 32 A áramerősségűre bővítve. -Víz, gáz nincs bevezetve,de a telken belül van. Fürdőszoba kialakításának a hely adott. A ház ugyan felújítást igényel, de különleges atmoszférája azt sugallja, hogy némi ráfordítással, modernizált belsővel, meghitt családi fészek válhat belőle. Jöjjön el, győződjön meg róla személyesen! Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY