Eladó ház Somogymeggyes 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Somogymeggyes 63 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8284713
Referenciaszám: HZ064855
Feltöltve: 2 napja

Somogymeggyes eladó családi ház 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
395 238 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2245 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyszerű lehetőség egy szomszédoktól távoli, nyugodt, panorámás családi ház vagy nyaraló megálmodására! Az ingatlan Somogymeggyesen, Balatonföldvártól mindössze 20 km-re, Tabtól 10 km-re fekvő, nyugodt, csendes település: dombokkal tarkított, erdőkkel határolt vidéken fekszik a Kis-Koppány völgyében.Itt ajánlom figyelmébe ezt az 1997-ben lelkiismeretesen megépített, de sajnos be nem fejezett ingatlant, amelynek elsősorban a fekvése nagyon egyedi és különleges! Egy dombtetőn áll az épület, egy gyönyörű, 2200 m2-es telken, ezért itt az év minden szakában gyönyörködhetünk a csodás tájpanorámában! Délnyugati fekvése miatt szobái naplementéig fényárban úsznak.Az ingatlanban 1,5 szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha és kamra is megtalálható, mintegy 50 m2 hasznos alapterületen. Alatta kb. 15 nm-en pince van. A hatalmas kertbe a konyhán keresztül is kijuthatunk, ami nagyon praktikus megoldás. Mi szükséges az épület befejezéséhez, valamint a fennmaradási engedély megszerzéséhez?A kémény és a vízellátás biztosítása elsődleges, de mindez megoldható, mert az utcában van víz, a telken adott a gáz, az áram pedig be is van vezetve az ingatlanba! Igaz, kell anyagi ráfordítás, de az alapok nagyon jók, egy ráncfelvarrás és fejlesztés után egy igazi KURIÓZUM varázsolható belőle remek ár-érték arány!!! Megtekintésért kérem egyeztessünk időpontot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1997
Erkély:
2,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY