Eladó ház Sóly 242 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sóly 242 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8266720
Referenciaszám: 169162-4735081
Frissítve: ma

Sóly eladó családi ház 8 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
536 777 Ft/m²
242 m²
Alapterület
1215 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169162 hivatkozási számú sólyi családi ház. **ELADÓ LUXUS CSALÁDI HÁZ SÓLYON – Álmai otthona várja!** **Helyszín: SÓLY, a nyugalom szigete!** Szeretne egy nyugodt, festői környezetben élni, ahol minden családtag kényelmét biztosított? Most elérhető ez a csodálatos, 236 nm-es családi ház, amely ideális választás lehet gyermekes családok számára! **Otthon, ahol a kényelem találkozik a luxussal** - **Lakótér:** 236 nm, ahol mindenki megtalálja a saját helyét. - **Telek mérete:** 1215 nm, rengeteg hely szabadtéri tevékenységekre. - **Építés éve:** 2006, modern és időtálló építési technikákkal. **Tágas és világos belső terek** A házban 3 TÁGAS NAPPALI várja, hogy a családi összejövetelek helyszíne legyen. Az 5 KÉNYELMES HÁLÓSZOBA biztosítja a nyugodt pihenést minden családtagnak, míg a 4 FÜRDŐSZOBA és 5 KAMRA extra kényelmet nyújtanak. A DÉL-NYUGATI tájolású helyiségekben minden nap élvezheti a természetes fény előnyeit. **Praktikus és energiatakarékos megoldások** A ház két külön lakrésszel rendelkezik, így DUPLA ENERGIA KVÓTA vonatkozik rá. Az ingatlan HŐSZIGETELT, VETEMEDÉSMENTES külső nyílászárókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a komfortos hőmérsékletet minden évszakban. A gáz cirkó és kandalló fűtés pedig gondoskodik a meleg és hangulatos otthonról. **Kényelmes parkolási lehetőség** A házhoz 3 GÉPKOCSI SZÁMÁRA KÉNYELMES UDVARI PARKOLÓ tartozik, így sosem kell aggódnia, hogy hova álljon az autókkal. **Csodálatos környezet és kilátás** A környék CSENDES és NYUGODT, ideális helyszín gyermekes családok számára. Csodálatos kilátás nyílik a környező dombokra, amelyek garantálják a nyugalmat és kikapcsolódást. A hatalmas, világos terek még tovább növelik az otthon kellemes atmoszféráját. **Extra lehetőségek és rugalmasság** Az ingatlanhoz tartozik egy kivételes melléképület, amely számtalan lehetőséget rejt – legyen szó műhelyről, vendégházról vagy akár egy második otthonról. Emellett, veszprémi lakás beszámítása is szóba jöhet, így még rugalmasabb a költözés. **Irányár:** 129.900.000 HUF Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és legyen ez az ingatlan az Ön családjának új otthona! **Érdeklődés esetén hívjon bátran: Mikás Péter – +36-20-415-2192** Várjuk hívását, hogy megmutathassuk álmai otthonát! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sólyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169162Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY