Eladó ház Soltszentimre 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Soltszentimre 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252500
Referenciaszám: M288519
Frissítve: 4 napja

Soltszentimre eladó családi ház 2 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
163 317 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1022 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 134 Ft
Második évtől
53 934 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Soltszentimre település kedvelt utcájában eladásra kínálok egy felújítandó családi házat. A 79,6 m2-es vályog falazatú ingatlanban megtalálható két szoba,előszoba, étkező, kamra, fürdőszoba WC-vel egyben, konyha, és egy kazánház. A kazánházból lehetőség nyílik a pincébe lemenni (20,3 m2),és a padlásra is itt van lehetőség felmenni. Víz és villany az ingatlanban található, a gáz az utcáról bevezethető. Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja. Belső és külső nyílászárói régi fa típusúak. Az ablakok részben redőnnyel ellátottak. A ház folytatásában megtalálható egy nyári konyha, több tároló helység, ólak és egy garázs. Az 1022 m2-es rendezett telken lehetőség van állattartásra és kertészkedésre is egyaránt. Az előkertben gyönyörű napraforgó és estike virágzik, melyek öntözése fúrt kútról is megoldható. A hátsó kertrészben egy erdős terület található. Ha olyan házat keres, melyet saját ízlése szerint újítana fel, akkor remek választás lehet ez az ingatlan. Békés otthonná alakítható egy csendes, nyugodt utcában, mégis nagy előnye, hogy közel van a központ. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével, gyorsított és ingyenes ügyintézéssel! Bővebb információért, megtekintési időpontért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1953
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Szabó Györgyi Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Szabó Györgyi Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY