Eladó ház Söjtör 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Söjtör 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277501
Referenciaszám: 170482-4722320
Frissítve: 3 napja

Söjtör eladó családi ház 4 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
291 463 Ft/m²
82 m²
Alapterület
624 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170482 hivatkozási számú söjtöri családi ház. Eladó családi ház Zalaegerszegtől 25 km-re, csendes falusi környezetben Eladó Zalaegerszegtől mindössze 25 km-re, egy 1973-ban épült, téglából készült, eltolt szintű családi ház. A ház egy enyhén lankás, részben alápincézett telken helyezkedik el, amely remek lehetőségeket kínál a kertészkedésre és a szabadtéri tevékenységekre. A földszinten praktikus elrendezésű terek találhatók: másfél szoba, előtér, étkező, konyha, kamra, WC, valamint egy garázs. Az ingatlan belső elrendezése rugalmasan alakítható, néhány válaszfal mozgatásával egyedi igényekhez igazítható. Az emeleten két tágas szoba és egy fürdőszoba WC-vel kapott helyet. Az emeleti rész tovább bővíthető a tetőtér beépítésével, így további helyiségeket is kialakíthat. A fűtést egyedi gázkonvektorok és egy hangulatos cserépkályha biztosítják, amely a hideg téli estéken különösen kellemes meleget áraszt. Az ingatlan falusi CSOK-ra és a kibővített felújítási pályázatra is alkalmas, így kiváló választás lehet fiatal családok számára is. A település jól ellátott: iskola, óvoda, mentőállomás, háziorvos, védőnői szolgálat, posta és bolt is elérhető a közelben. Továbbá, mindössze 5 km-re található Spar áruház és benzinkút is könnyen megközelíthető. Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik nyugodt, természetközeli életmódra vágynak, ugyanakkor a város közelségét is fontosnak tartják. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon most és tekintse meg személyesen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó söjtöri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170482Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY