Eladó ház Siófok 411 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Siófok 411 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8196598
Referenciaszám: 320782
Frissítve: 17 napja

Siófok eladó családi ház 6 szobás: 370 millió Ft

370 millió Ft
900 243 Ft/m²
411 m²
Alapterület
1550 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 170 745 Ft
Második évtől
1 535 054 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok legjobb részén csodálatos, körbejárható, mediterrán családi ház eladó, hatalmas, gyönyörűen parkosított, nagyméretű telken, közel a Balatonhoz, csendes zsákutcában. Pollack Mihály utca, bruttó 411 nm, nettó lakható terület 311 nm, a telek mérete 1550 nm. Nappali-konyha-étkező, plusz 6 szoba, 3 fürdőszoba, kiszolgálóhelyiségek. 100 nm részben fedett terasz, valamint egy 15 nm es terasz és egy 20 nm-es erkély is kialakításra került. 3 autó tárolására is kényelmesen elegendő garázs, kazánház, valamint egy nagy tároló, amiből akár szauna is építhető. A 2007-ben, 30-as téglából épült épület 5 centi hőszigeteléssel ellátott, fűtésrendszere gázkazán padlófűtéssel, kiegészítő radiátorokkal, a tetőre napkollektor került, mely a melegvíz ellátását biztosítja. Fa nyílászárók és zsalugáterek kerültek beépítésre a házban, valamint szúnyogháló. A Déli tájolású, klimatizált épületnek nagyon jó a hőtartása, a fűtésátalány 22 ezer forint, a megfelelően kitalált árnyékolásnak köszönhetően a melegebb hónapokban is tartja a hűvöset. A teljes rezsi 50 ezer forint körül van. A ház rendkívül világos, körbe napos. A konyha csúcsminőségű gépekkel van felszerelve, mely a vételár részét képezik, a beépített bútorokkal együtt. A házat jellemzi, hogy mindenhol minőségi anyagokat, burkolatokat használtak, kovácsoltvas a kerítés, a tető mediterrán cserépfedés. A gyönyörűen parkosított kertben öntözőrendszer van, és egy fúrt kút, melynek vize a házba is be van vezetve. Sziklakert, fűszerkert, két tároló, szaletli, nyári konyha A lokáció nagyon jó, minden van a közelben, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek. Az utcában életvitelszerűen laknak, a Balaton 5 percnyi távolságra található. Budapestről 50 perc alatt eljuthatunk a házig. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
C
összkomfortosgarázserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY