Eladó ház Siófok 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Siófok 180 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8166840
Referenciaszám: HZ054864
Frissítve: 17 napja

Siófok eladó családi ház 5 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
972 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
211 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 731 Ft
Második évtől
726 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes befektetési lehetőség Siófokon!Eladó egy gyönyörű, 180 m²-es, dupla komfortos ingatlan mindössze 800 méterre Siófok belvárosától és kevesebb mint 1 km-re a Balatontól.Az ingatlan egy 225 m²-es telken helyezkedik el, amely ideális befektetésnek vagy saját célra is.Főbb jellemzők:-180 m²-es lakótér, 5 szoba, 2 fürdőszoba WC-vel, 2 konyha, és 2 nappali.-Két szinten, külön bejárattal rendelkező ingatlan, amely alkalmas több generáció együttélésére vagy befektetési célra.-Fűtési alternatívák: gáz-cirkó fűtés, hűtő-fűtő klíma mindkét szinten, valamint épített cserépkályha a földszinten és az emeleten.-Külön gáz, villany- és vízóra, amelyek biztosítják a gazdaságos rezsi költségeket.Az ingatlan további két, hasonló paraméterekkel rendelkező házzal található egy 911 m²-es telken, jelenleg kiadott apartmanként működnek.Bejáratott vendégkör, az új tulajdonos az idei vendégkör bevételével is számolhat.Az ingatlanok külön-külön is eladhatók, akár 6 külön albérletként, amely kiváló passzív jövedelmet biztosíthat.Vételár: 175.000.000 Ft. (Ez az ár csak erre a 180 m2-es ingatlanra vonatkozik.)Ha mindhárom ingatlant együtt vásárolja meg, az ár kedvezményes, 485 millió Ft, és tartalmazza a fűthető medencét, napágyakat, hintaágyat, kerti grillezőt, bográcsozót, társasági helyiséget, épített kemencét, és fúrt kutat locsoló órával.Minden szükséges engedély rendelkezésre áll a magánszálláshely további üzemeltetéséhez.Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget! További információkért és megtekintésért lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
12,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY