Eladó ház Siófok, Belváros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Siófok, Belváros 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256651
Referenciaszám: H491808
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó családi ház 3 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
629 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
707 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 027 Ft
Második évtől
260 959 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok Belvárosában, csendes és barátságos környezetben kínálunk eladásra egy igazi családi otthont, amely ideális választás lehet családosok számára. Ez a használt, 100 nm-es ház három szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, így bőséges teret biztosít a mindennapi élethez. A tágas nappali a természetes fény áradásával varázsolja otthonossá a teret, ahol a család minden tagja megtalálhatja a saját helyét. A 20 nm-es teraszra lépve pedig csodálatos panorámás kilátásban gyönyörködhetünk, amely a pihenés és a kikapcsolódás tökéletes helyszínévé varázsolja ezt az ingatlant. Az ingatlan állapota átlagos, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki a belső teret. A fűtés gázkonvektorral történik, ami biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Külön előny, hogy a lakás kisállattal is költözhető, így a házi kedvencek is részei lehetnek az új otthonnak, tartozik hozzá egy nagy garázs , és kisseb tároló is. A környék kiváló közlekedési lehetőségeket kínál, hiszen közel található a város közlekedési csomópontja, ahonnan könnyedén elérhetők a környező települések és a város többi része. A kitűnő közlekedés mellett a belváros nyújtotta előnyök is a családi élet mellett szólnak, hiszen a közelben számos bolt, iskola és egészségügyi intézmény található, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A kertkapcsolatos lakás előnye, hogy a saját kertben való pihenés, játék vagy a szabadban eltöltött idő igazi élményt nyújt. A kerti tároló praktikus megoldást kínál a kerti eszközök és berendezések tárolására, így a rend és a rendezettség garantált. A csendes környék pedig lehetővé teszi, hogy a család minden tagja nyugodt környezetben élvezhesse a mindennapokat. Ez a tehermentes ingatlan kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének egy világos, tágas és barátságos otthonra találni Siófok szívében. Amennyiben kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni! Bizalommal állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Tamás Zoltánné Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Tamás Zoltánné Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY