Eladó ház Siófok, Aranypart 192 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Siófok, Aranypart 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7986983
Referenciaszám: H480696
Frissítve: 1 hónapja

Siófok eladó családi ház 5 szobás: 259 millió Ft

259 millió Ft
1 348 958 Ft/m²
192 m²
Alapterület
540 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 819 521 Ft
Második évtől
1 074 538 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton parti szabad strandtól 150 m-re, Siófok Aranypartján, 540nm-es telken, önálló 2020-ban épült, 5 szobás családi ház eladó! A modern otthon tervezése és kivitelezése a legkisebb részletekig átgondolt és tökéletesen megvalósított. Házról: -192 nm lakóterület - 26 nm-es terasz kapcsolódik hozzá - az első szinten 7 mn-es erkèly - 9 mn-es Balaton felé néző tetőterasz - balatoni panoráma - 7.5 x 3.6 m-es medence (automata vegyszer adagolóval) - a ház építése 2021-ban fejeződött be - mennyezet és padló hűtés és fűtés - duplakomfort - Veka 82MD nyílászárókat építettek be - a szigetelés 10 cm-es vastagságú - elektromos redőnyök - beépített szúnyoghálók - kamerarendszerrel és riasztóval felszerelt - szépen füvesített, intim kert - 3 gépkocsi parkolhat a kerten belül Környékről: Szabadi-Fürdő kedvelt település a Balaton déli partján, minden fontos napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető. A nyári időszakban számos programot kínál a gyalogosan 5 percre található Aranypart központ Szabadi -Fürdőn, ahol éttermeket, boltokat, szórakozási lehetőségeket talál. Kerékpárút vezet végig a part mentén a belvárosba is. Elhelyezkedéséből adódóan számos kikapcsolódási, sportolási lehetőség adott a környéken. Több kilométer hosszan szabad strandot találunk itt büfékkel, éttermekkel, zenés szórakozási lehetőségekkel. Budapest 45 perc alatt elérhető autóval, buszmegálló 5 perc séta távolságra található. Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hétvégén is rendelkezésére állok!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2020
Erkély:
7 m²
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Anna Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Anna Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY