Eladó ház Sátoraljaújhely 244 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sátoraljaújhely 244 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8246079
Referenciaszám: M286983
Feltöltve: ma

Sátoraljaújhely eladó családi ház 5+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
225 410 Ft/m²
244 m²
Alapterület
428 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sátoraljaújhelyen, a város központjában található a sarki épület, szép, polgári lakás. A külső homlokzata friss kőporozású, belülről viszont jelenleg raktárként funkcionál, belső felújtása indokolt. A város kórházhoz közeli részén található ez a 240 m2-es, kőből épült családi ház. Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkező lakrészből áll, az egyik lakrész kialakítása 4 tágas szoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc, kamra, előszoba. A másik lakrész 2 tágas szoba és közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc, kamra és előszobából áll. Az ingatlan udvarán fedett terasz lett kialakítva, a ház alatt pince található. Nagyszerű elrendezése miatt többféle funkciót betölthet ez az ingatlan, akár vendégházban is gondolkodhat, mivel közel vannak az egészségügyi Intézmények akár magán jellegű rendelők kialakítása is szóba jöhet. Számos ötletet valósíthat itt meg. A tetőszerkezete és külseje teljesen fel lett újítva, az ingatlan további része igény szerint felújítandó. Autóval az udvarra be lehet állni. Fűtéséről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az iskolák, óvodák, egészségház, kórház és a belváros is pár perc sétával megközelíhető. Kérem, tekintse meg a virtuális sétánkat is a következő hivatkozásra kattintva: https://my.matterport.com/show/?m=QRmXj4bxwoE Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel. Hívása során hivatkozzon az M286983 referenciaszámra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarr László Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 986 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarr László Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 986 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY