Eladó ház Sátoraljaújhely 152 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sátoraljaújhely 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7847610
Referenciaszám: 164722
Frissítve: 1 hónapja

Sátoraljaújhely eladó családi ház 4 szobás: 58,5 millió Ft

58,5 millió Ft
338 151 Ft/m²
152 m²
Alapterület
173 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 104 Ft
Második évtől
242 705 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164722 hivatkozási számú sátoraljaújhelyi családi ház. Az eladó sátoraljaújhelyi családi ház jellemzői:  - Sátoraljaújhely frekventált helyén található, a belváros, a sétálóutca, több étterem és bevásárló központ közelében  - vállalkozásra is tökéletesen alkalmas, kiadás célra vagy irodának, rendelőnek, stb.  - 1920-1930 között épült masszív tégla és kő épület, cserép tető  - 3 tágas szoba: a nappali (38 m2) és két szoba (24, 25 m2) tájolása keleti, a belmagasság 4 m  - egy szintén tágas hall-előtér (17 m2) is rendelkezésre áll  - a konyha étkezőből (23 m2) nyílik egy kamra is (6 m2)  - a szobákban szép állapotú faparketta, a többi szobában járólap  - dupla rétegű fa ablakok, több beltéri ajtó és a bejárati ajtó is duplaszárnyú, kifelé és befelé nyíló ajtókkal is  - gázkazán biztosítja a meleget radiátorokon keresztül  - több beépített szekrény és a ház alatti boros pince, illetve  még egy pince is segíti a tárolást  - a tetőtérben kb. 50 m2 még beépíthető, jó állapotú cserép tető  - egy hátsó épülettel közös a bejárat, de kb. 180 m2 saját használatú kert tartozik a házhoz  - 2 db 18 m2-es garázs is tartozik az ingatlanhoz, az utcafront felől lehet mindkettőbe beállni  - parkolási lehetőség az udvaron több autó számára is kialakítható, de az épülettel szemben is több ingyenes parkoló található  - akár bútorzattal, berendezésekkel és eszközökkel együtt is eladó, megállapodás kérdése  - két helyrazi számon, a tulajdoni lapon lakásként bejegyezve  - tehermentes ingatlan, rövid időn belül birtokba vehető  - a belváros csak 200 méter távolságra, buszmegálló csak 400 méterre  - az Erzsébet Kórház és a Petőfi Sándor Református Általános Iskola a közvetlen közelben található  - a Kazinczy Ferenc múzeum, levéltár is a közelben, kalandpark, sí és műjégpálya gépkocsival kb 10 perc, Zsolyomkai pincesor 15 perc sétával, strand, uszoda szintén a közelben  - a Latabár Színház és a mozi is gyalog pár perc  - kirándulási lehetőség a közeli Kálváriához (Turulmadár, országzászló), gyönyörű kilátás  - Szlovák határtól mintegy 10 percre Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sátoraljaújhelyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164722 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY