Eladó ház Sárvár, Kertváros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sárvár, Kertváros 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135637
Referenciaszám: 169201
Frissítve: 20 napja

Sárvár eladó családi ház 2 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
49 808 Ft/m²
58 m²
Alapterület
520 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169201 hivatkozási számú sárvári családi ház. Álmodozik egy barátságos otthonról csendes, nyugodt környezetben? Most itt a lehetőség! Sárvár kertvárosában eladóvá vált egy bájos, kis családi ház, melyhez egy gondozható kis telek is tartozik. A ház első része 1966-ban épült, majd az 1980-as években bővítették és komfortosították, így kialakításra került egy praktikus konyha, egy kényelmes fürdőszoba és a konyhából nyíló kis kamra. Az 58 négyzetméteres ház elrendezése ideális: 1 szoba, 1 előszoba, 1 gardrób, 1 fürdőszoba, 1 konyha és 1 kis kamra biztosítja a család kényelmét. A ház egy kis, 520 négyzetméteres telken helyezkedik el, ahol még található egy 8,5 négyzetméteres műhely és egy 4,5 négyzetméteres tároló, valamint további gazdasági épületek is. Az ingatlan összközműves, minden szükséges közmű be van vezetve, így Önnek csak költöznie kell! Sárvár infrastruktúrája kiváló, a közelben boltok, vendéglők, orvosi rendelő is megtalálható. A város híres termálfürdője mindössze 2 km-re van, így az idegenforgalom is jelentős, mégis a kertvárosi részen csend és nyugalom várja az új lakókat. A megyeszékhely, Szombathely, mindössze 15 perc autóval a gyorsforgalmi úton, így a munkahelyek is könnyen elérhetők. Az osztrák határ közelsége pedig további lehetőségeket nyit meg. Az ingatlan felújítandó állapotban van, de kiváló befektetés lehet! A kis telek könnyen gondozható, a ház pedig remek alap egy igazán hangulatos otthon kialakításához. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Érdeklődjön most, és találjon rá álmai otthonára Sárvár csendes kertvárosában! Keressen a 06305295800 telefonon vagy a 0robert.laska@oh.hu Lépjen velem kapcsolatba, és legyen Ön az új tulajdonosa ennek a bájos kis háznak!         Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sárvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169201 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY