Eladó ház Sárszentmihály, Forgalmas 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sárszentmihály, Forgalmas 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882670
Referenciaszám: M252616
Frissítve: 11 napja

Sárszentmihály eladó családi ház 4+2 fél szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
479 920 Ft/m²
125 m²
Alapterület
774 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 819 Ft
Második évtől
248 886 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér vármegye Sárszentmihály település központjában, a legfrekventáltabb részen eladó egy 3+2 félszobás, 2 nappalis, 130 nm-es, 3 szintes átlagos állapotú, igény szerint átalakítható tégla falazatú családi ház, vállalkozásra, ipari tevékenységre alkalmas melléképületekkel 774nm-es telken. A világos szobák parkettásak, az emeleti nappali szőnyegpadlós, a többi helyiség járólap burkolatú fűtés gáz, cirkó központi fűtés, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Továbbá egy nagyon szép cserépkályha is fokozza az otthon meghittségét az őszi, téli estéken. A házban, rengeteg kisipari, kézzel készített faburkolat és bútor található. A Konyha, modern gépekkel gépesített, és egyedi bútorokkal ellátott. A ház berendezése igény szerint külön alku tárgyát képezik. A parkosított udvaron található egy 20 nm-es alápincézett garázs, és egy műhelynek is alkalmas épület. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan közel van a település intézményeihez, iskolához, óvodához, áruházhoz, gazda és barkácsbolthoz, tüzéphez, szolgáltató üzletsorhoz, gyógyszertárhoz. Ez a nagyon jól megépített ház remek választás, amennyiben Székesfehérvár közelségében, egy csendes, dinamikusan fejlődő település központjában szeretne otthonra lelni, egy akár két generációnak is megfelelő tágas házban. Továbbá külön vételár ellenében ugyan itt a település központjában eladó egy főútvonalról nyíló, önálló helyrajzi számmal rendelkező, 2016 nm-es építési telek egy 380 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt, hőszigetelt ablakokkal ellátott műhely, üzemcsarnok. A telek akár társasházak építésére is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY