Eladó ház Sármellék 265 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sármellék 265 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253496
Referenciaszám: H491338
Frissítve: ma

Sármellék eladó családi ház 5 szobás: 59,4 millió Ft

59,4 millió Ft
224 140 Ft/m²
265 m²
Alapterület
958 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 943 Ft
Második évtől
246 426 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek, akik új otthont keresnek, figyelmébe ajánljuk ezt a kivételes lehetőséget Sármelléken, Zala vármegyében! Ez a családi ház ideális választás, ha egy tágas, világos és barátságos környezetre vágyik, ahol a mindennapok kényelmesen telhetnek. CSAK AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBAN! Az ingatlan főbb jellemzői: - Az ingatlan alapterülete 265.77 nm, míg a telek mérete 958 nm, így bőven van hely a család számára, valamint a barátok fogadására is. - 1996-ban épült téglából. A homlokzatot szigetelték 8 cm xpssel. - Új víz, és villanyvezetékek. - Új tető, és tetőszerkezet. - Esővízgyűjtő tartályok a kertben. - Új villanybojler. A ház öt szobával és két fürdőszobával rendelkezik, ami lehetővé teszi a zavartalan és kényelmes együttélést. A prémium kivitelezés és a jó állapot garantálja, hogy azonnal birtokba vehető. -Tehermentes ingatlanról van szó. A tágas nappali a családi összejövetelek középpontja lehet, míg a kandalló a téli hónapokban garantálja a meghitt hangulatot. -Az ingatlan hűtéséről klíma gondoskodik, fűtése pedig kondenzációs gázkazán rendszerrel működik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet egész évben, ezenkívűl egy új vegyestüzelésű kazán is található a házban, és egy légfűtéses kandalló is. - A ház akadálymentesített, így mindenki számára könnyen megközelíthető, és kisállattal is költözhető, ami különösen kedvező lehet a házikedvencek szerelmeseinek. -A környék csendes, rendezett, így ideális választás azok számára, akik a nyugalmat és a biztonságot keresik. Sármellék nemcsak a természet közelségét kínálja, hanem a közlekedési lehetőségek is kedvezőek: az autóval könnyen megközelíthető főbb közlekedési útvonalak, valamint a tömegközlekedési lehetőségek is biztosítják, hogy a város többi része is könnyen elérhető legyen. A környéken található boltok, éttermek és egyéb szolgáltatások mind hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez. -Ez az ingatlan Falusi Csok kompatibilis, így a fiatalok számára különösen vonzó lehetőség, hogy állami támogatással valósítsák meg álmaik otthonát. - A kerti tároló pedig praktikus megoldást nyújt a kerti eszközök és egyéb holmik tárolására. - Az udvarban lehetőség van két szemályautóval fedett beállóban parkolni. Ha Ön is szeretne egy olyan otthonra találni, amely tökéletesen illeszkedik az igényeihez, ne habozzon, keressen bizalommal bármilyen kérdésével! Az ingatlan megtekintésére is lehetősége van, ahol személyesen tapasztalhatja meg mindazt, amit ez a csodálatos ingatlan kínál.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY