Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8212596
Feltöltve: 1 hónapja

Sármellék eladó családi ház 3 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
206 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2136 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan Hévíz, Keszthely közvetlen szomszédságában, Sármellék központjában található. A településen iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő rendelkezésre áll, a házzal szemben közvetlenül élelmiszerbolt, étterem, posta, iparcikk üzlet található. A ház vegyes falazatú (első része vályog, hátul tégla), mely felújításra szorul. Tipikus hosszúház, egymásból nyíló 3 szobával, étkezővel, fürdőszobával rendelkezik, mely igény szerint átalakítható. Külön bejárattal megközelíthető egy nyári konyha és egy tároló helyiség, az udvar hátsó részében kisebb gazdasági épületek. Víz, áram bekötve. Az elmúlt időszakban megtörtént a vízvezeték cseréje a bejáratig. A szennyvíz csatorna kiépítése a bejáratig történt meg, így a leendő tulajdonos igénye szerint vezethető be a házba a csatornahálózat. Fűtése ez idáig fatüzelésű kályhával történt, gáz bevezetése a leendő tulajdonos igénye szerint kivitelezhető. A telken több szépen termő gyümölcsfa található. Falusi CSOK igénybe vehető, illetve egyéb otthonfelújítási programra is lehetőség van pályázni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskertkertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balizs Dóra
+36 30 549 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balizs Dóra
+36 30 549 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY