Eladó ház Sarkad 134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sarkad 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283116
Referenciaszám: 159842
Feltöltve: 7 napja

Sarkad eladó családi ház 3+1 fél szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
268 657 Ft/m²
134 m²
Alapterület
1360 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 910 Ft
Második évtől
149 357 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 1360 m2 telken elhelyezkedő 134 m2 hasznos alapterületű tégla építésű családi ház, amelyhez egy 120 m2 üzlethelyiség csatlakozik. Alkalmas üzletnek, raktárnak, kisebb üzemnek, egyéb vállalkozásra. Főépület helyiségei: 2 szoba + nappali, dolgozó szoba, fürdőszoba + wc, konyha, étkező, kazánház. Az a ’90 es évek elején épült, épület tégla falazattal rendelkezik, amely a 2012 évben 10 cm polisztirol hőszigetelő rendszert kapott, így növelve az épület esztétikai kinézetét, csökkentve a fenntartási költségeit. A tetőszerkezet stabil, égetett cserép héjazatú. A padlástér lakhatásra kialakítható, növelve az lakóteret. A szobák, nappali, dolgozó szoba laminált burkolattal, a többi helyiség égetett mázas padlólappal került burkolásra. Nyílászárók részben fa, részben hőszigetelt üveggel ellátott műanyag ablakok, amelyek redőnnyel, zsalugáterrel ellátottak. Az ingatlanba 3 helyen lehet bejutni, fa és műanyag bejárati ajtókon. A beltéri nyílászárók egyedi fa ajtók. Fűtést és használati melegvízellátást cirkó gázkazán látja el, radiátoros hőleadókkal. A villamos hálózata 3*16 A rendszerű. A főépülethez egy üzlethelyiség került építésre, ami 120 m2 alapterületű, amely több, kisebb, hidegburkolattal ellátott helyiségből áll. Homlokzata hőszigeteléssel, nemesvakolattal burkolt. Nyílászárók, fa tokozású dupla üvegezéssel ellátottak. Rendelkezik minden közművel, viszont fűtés nincs benne. Villamos hálózat: 3*16A. Az épületrész 2 bejárattal rendelkezik. Tevékenység függően felújításra szorul. Parkolási lehetőség az ingatlan udvarrészén lehetséges. Az épület padlásrésze, amely 70 m2 alapterületű, szerkezetkész állapotban van, amely további lehetőségeket nyújt, akár irodának, akár lakóhely kialakítására. Ennek használata külön megállapodás kérdése. Az udvar rendezett, az előkert dísznövényekkel van telepítve. Fedett garázs és egy tárolóhelyiség található még a területen. Az ingatlan Sarkad központjában helyezkedik el, így kiváló befektetési lehetőséget rejt magában. Néhány perc sétára találhatóak üzletek, Tesco, Posta, Bank, pékség, buszmegálló, iskolák. Mivel főúton helyezkedik el, így könnyen megközelíthető, egy vállalkozás szempontjából észrevehető. Amennyiben otthont keres magának, amely lehet egyben a vállalkozásának is a helye, akkor keressen! Kérésre külső, vagy további képeket telefonos beazonosítást követően küldöm. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
H
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY