Eladó ház Sarkad 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sarkad 220 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8176359
Referenciaszám: 40_bip
Frissítve: 20 napja

Sarkad eladó családi ház 6 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
272 727 Ft/m²
220 m²
Alapterület
976 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 851 Ft
Második évtől
248 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes Lehetőség Sarkadon: Tágas és Sokoldalú Családi Ház Eladó! Eladó Sarkad központjának közelében egy impozáns, szinteltolással épült családi ház, amely számtalan lehetőséget kínál új tulajdonosának! Ez az ingatlan nemcsak a tágas tereivel, hanem kiváló elhelyezkedésével is lenyűgözi a látogatókat. Főbb jellemzők: Hasznos alapterület: 220 nm + garázs és pince Telek mérete: 976 nm Fűtés: Padlófűtés és beépített kandallók Építés éve: 1983 – a kor legjobb minőségű anyagaiból Több lehetőség egy helyen: Lakások kialakítása: Az ingatlan adottságai lehetővé teszik akár 3 különálló lakás létrehozását. Szórakozóhely: A tágas terek és a kiváló elhelyezkedés ideális egy exkluzív szórakozóhely megnyitásához. Vállalkozás: A nagy garázs és a pince tökéletes helyszínt biztosít egy vállalkozás indításához, legyen szó műhelyről, raktárról vagy irodáról. Miért válassza ezt az ingatlant? Kiváló elhelyezkedés: Sarkad központjának közelében, könnyen megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben. Rugalmas elrendezés: Az ingatlan szinteltolásos kialakítása számtalan belső elrendezési lehetőséget kínál. Minőségi építés: 1983-ban a legjobb minőségű anyagokból épült, így időtálló és stabil alapot nyújt. Modern fűtési megoldások: Padlófűtés és kandallók gondoskodnak a kényelmes és hangulatos fűtésről. Ez a különleges ingatlan most az Öné lehet! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy ilyen sokoldalú és kiváló adottságokkal rendelkező ház tulajdonosa lehessen! Érdeklődjön most, és fedezze fel a lehetőségek tárházát! Lépjen kapcsolatba velünk a további információkért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőkamraerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Biztoslak Ingatlan és Pénzügyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Biztoslak Ingatlan és Pénzügyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY