Eladó ház Sándorfalva 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sándorfalva 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240728
Referenciaszám: 685400128
Feltöltve: 4 napja

Sándorfalva eladó családi ház 2+1 fél szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 243 243 Ft/m²
74 m²
Alapterület
5521 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megúnta a nagyvárosi nyüzsgést, szeretne csendes békés környezetben élni egy jó házban? Esetleg gazdálkodna is ugyanitt?    Akkor remek választás lehet ez a Sándorfalvi birtok. Jó a ház, elég nagy a telek, csendes, nyugodt környék, jól megközelíthető, és minden kényelem megtalálható.    Kicsit bővebben. A sándorfalvi kiskertekben (Ópusztaszer felé), eladó egy Ytong téglából épült 2+1 szobás családi ház, szépen parkosított kerttel, garázzsal. A ház teljes területe nagy belmagasságú pincével ellátott, amely száraz, hűvös, és betonos. Itt mindet remekül lehet tárolni, de a mérete miatt pinceparti tartására is alkalmas.  A földszinten zárt teraszon keresztül juthatunk a házba. A terasz mérete és kialakítása akár lakószobának is megfelel. A bejárat kis közlekedőbe nyílik, innen lehet feljutni a tetőtérbe, valamint a nappaliba, fürdőszobába és a konyhába. a konyha nem nagy méretű, de tartozik hozzá étkező rész.A tetőtérben két hálószoba található, illetve egy gardrob rész.  Összességében 2-3 fő részére tökéletes élettér.  A pincébe esőtől védett bejáraton keresztül juthatunk le. A házon 10 kw-os napelem rendszer van. Ez segíti az elektromos fűtést télen, illetve nyáron a kert locsolásához használatos szivattyúkat. A főzés jelenleg palackos gázzal megoldott, a vízellátás pedig hidrofor segítségével saját kútrol történik. Ez így gyakorlatilag rezsimentessé teszi az ingatlant.  A család autója garázsban parkolhat, illetve van hely még egy autó számára.  A kert szépen parkosított, tele virággal, növényekkel.  A teljes terület öntözhető, ehhez több fúrt kút is rendelkezésre áll. A telek hátsó részében van egy könnyűszerkezetes nagy alapterületű építmény, ami műhelynek, tárolónak, bárminek használható.   A birtokról:  A teljes területt 5526 m2. Ez 3 helyrajzi számból áll össze. A házhoz tartozó és kerítéssel körbekerített telek1479 m2. Ez az ingatlan külön megvásárolva 56 millió Ft. A második telek 1546 m2 és található rajta egy szoba, előszoba, fürdő kialakítású kis ház17,6 m2-en, egy 7 m2-es terasszal, illetve egy 16 m2-es pincével. Ez a telek 1546 m2. A telken található még egy 18 m2-es fedett terasz a hozzá tartozó kikövezett kertrésszel, ahol remek házibulikat lehet tartani. Itt szőlő és málna ültetvény van, meg néhány gyümölcsfa. Ennek az ára 26 millió Ft. A harmadik telek jelenleg tele van gyümölcsfákkal, valamint van egy kutyatenyésztéshez alkalmas kennel rendszerrel. Ennek a teleknek a mérete 2196 m2, ára 15 millió Ft. fontos tény, hogy a telken áll egy távvezeték oszlop, azonban a telek használatát ez semmiben nem befolyásolja. Mindhárom telken csepegtetős öntöző rendszer van kialakítva.    Gondolkozzon el az ajánlaton, érdemes körül nézni a birtokon, és ajánlatot tenni rá.   

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1995
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanyipari áramösszkomfortosgarázsgardróbteraszpinceklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitter Ferenc Rókusi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitter Ferenc Rókusi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY