Eladó ház Sand 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sand 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7887095
Frissítve: 8 hónapja

Sand eladó családi ház 3 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
116 471 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1995 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sand község Zala és Somogy megye határán egy erdőségekkel övezett területen fekszik, távol a 7-es főút zajától. Nagykanizsától légvonalban 10 kilométerre kelet-délkeletre található. Két irányból közelíthető meg: Nagykanizsa felől a 61-es főút bagolai elágazónál lefordulva, illetve a 7-es főút felől a Galamboki elágazónál letérve; mindkét irányból a 6832-es út vezet a településre. Itt kínálom megvételre ezt a tágas családi házat. Ez a varázslatos helyszín ad otthont ennek a tágas családi háznak, amit most eladásra kínálunk. A ház tartalmaz egy konyhát, kényelmes fürdőszobát, három hangulatos szobát, praktikus kamrát és egy barátságos előszobát, valamint egy szélfogót is. Az ingatlanhoz tartozik egy kényelmes fedett terasz, garázs az autóknak, egy ásott kút a kert gondozásához, és még egy disznóól is a gazdálkodó kedvűeknek. Az épület masszív tégla alapon nyugszik, stukatúr födémmel és időtálló cseréptetővel. Az első házrészben pedig már elvégezték az elektromos vezetékek cseréjét, így Önnek nem kell ezen aggódnia. Ez a ház egy teljesen száraz és stabil épület, amelyre érdemes időt és energiát fordítani, hogy még szebb és kényelmesebb otthont teremtsenek belőle. A környék pedig egyszerűen varázslatos, kínálva az élhető környezetet, amelyet Ön és családja megérdemel. Az ingatlan tehermentes, azonnal beköltözhető, így Ön hamarosan otthonában üdvözölheti a békét és a nyugalmat, amit a Sand község nyújt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesvilágosmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY