Eladó ház Salomvár 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Salomvár 190 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8205987
Referenciaszám: H489404-4713802
Frissítve: 5 napja

Salomvár eladó családi ház 5 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
104 737 Ft/m²
190 m²
Alapterület
770 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodás környezetben, Göcsej és az Őrség határán, Zalaegerszegtől 15 km-re, Salomváron kínálok megvételre egy 190 m2 alapterületű tégla építésű ingatlant, amely egy 770 m2-es saroktelken helyezkedik el. A környékbeliek Eppinger-házként emlegetik az ingatlant. A K-i tájolású ingatlan építési éve 1900-ra tehető, tágas terek és nagy belmagasság jellemzik. 65 cm-es tömör tégla falazatú a ház, 240 cm-es alappal, mennyezete stukatúros, nyílászárók cseréje részben megtörtént fa hőszigetelt szerkezetűre. 3 bejárattal rendelkezik a ház, utcafronti részén 2 nagyobb helyiség található, akár otthoni vállalkozásra is alkalmas lehet. Udvari nézettel, 2 külön bejáratú lakrésze van a háznak, egyik felében 2 tágas szoba, konyha és előszoba, másik felén szoba, kisebb fürdőszoba és előtér található. Jelenlegi állapotában nem lakható, teljes felújítást igényel. Víz, villany, csatorna közművek bekötve, gáz az utcán található. Fűtése jelenleg hagyományos. A telken egy tégla építésű melléképület is megtalálható, amely tárolásra alkalmas, garázs kialakítható. Befektetésnek - akár vendégháznak illetve kereskedelemi tevékenységre is alkalmas lehet - vagy állandó otthonnak is megfelelő választás, felújítás után. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY