Eladó ház Salgótarján 163 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Salgótarján 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251114
Referenciaszám: HZ075585
Feltöltve: ma

Salgótarján eladó családi ház 4 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
257 055 Ft/m²
163 m²
Alapterület
1654 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL, NAGY TELEKKEL!A szépséges Nógrád megyében, Salgótarján kertvárosi részén, Zagyvarónán eladó egy két generáció számára alkalmas ingatlan. Az összközműves, dupla komfortos családi ház  az 1960-as években épült. 2000-ben nagyobb felújításon esett át: a nyílászárókat műanyagra cserélték, felújították a fürdőszobát és bevezették a gázt. A fűtése így már gázzal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott. Az első, 3 szobás nagyobb lakrész 113 m2 nagyságú, nagy fedett terasszal rendelkezik. A ház egy része alatt 40 m2 nagyságú, teljesen száraz pince van. Itt található mindkét kazán, valamint szerszámos műhely és a fa tárolására is alkalmas nagy hely.  A hátsó, 1 szobás, szintén összkomfortos kisebb lakrész 50 m2 nagyságú. A két ház teljesen külön bejárattal rendelkezik, szerkezetileg nagyon jó állapotúak.Az udvarban egy különálló, 31 m2 nagyságú, szerelőaknás garázs épült. Akár 2 autó is elfér benne.Az 1654 m2 nagyságú telek gyönyörű panorámás, körbe kerített, rengeteg gyümölcsfa (körte, alma, szilva, dió, birsalma, szőlő) gazdagítja és pici kerti tó csinosítja. A locsolás fúrt kútról megoldott.Az ingatlan több generáció kényelmes lakhatására alkalmas, vagy befektetésként albérletbe is adható, illetve akár falusi turizmusként, szálláshely szolgáltatásként is funkcionálhatMegtekinthető időpont egyeztetéssel, akár hétvégén is! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY