Eladó ház Sajószentpéter 114 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajószentpéter 114 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8255056
Referenciaszám: 698900496
Feltöltve: ma

Sajószentpéter eladó családi ház 4 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
157 895 Ft/m²
114 m²
Alapterület
587 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 955 Ft
Második évtől
74 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A ház Sajószentpéteren található, a település központjához közel. Nyugodt, csendes környezet, ideális a fiatal pároknak és családoknak. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, buszmegálló sétatávolságra van. A Ideális lokáció azoknak is, akik napi ingázást terveznek a közeli nagyvárosokba.  A családi ház 1940-ben épült, karakteres kisugárzással bír. Az épület felújítandó állapotban van, amely kivételes lehetőség azoknak, akik saját ízlésükre formálnák otthonukat. Az ingatlan földszintes kialakítású, amely megkönnyíti a mindennapi életet. A telek mérete 587 nm, ami elegendő terepet nyújt kerti tevékenységekhez is. A ház belső alapterülete 114 nm, ami négy tágas szobát foglal magában. A belső tér felújítandó, ami lehetőséget biztosít az egyéni igények szerinti átalakításra. Az ingatlanban gáz cirkó fűtés található, amely gazdaságos és hatékony megoldást nyújt. Az északi tájolás kiváló klímát biztosít az ingatlanban, télen és nyáron is kellemes hőmérsékletet biztosít. A tetőtér nem beépített, de pici fantáziával plusz teret nyerhet. Az ingatlan  esztétikai és funkcionális felújításokra szorul. A ház földszintes kialakítása miatt ideális választás lehet idősebb korosztálynak is, hiszen nincsenek meredek lépcsők. Iskola és óvoda megtalálható a közelben, így ideális választás lehet gyermeket nevelő családok számára. A közeli parkok és játszóterek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a fiatalok számára. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazoknak, akik felfedezők és szeretnék saját ízlésük szerint kialakítani leendő otthonukat! Ne maradjon le, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!   Amennyiben hitelre volna szükséged a vásárláshoz, pénzügyi szakértőnk bankfüggetlen, egyedi ajánlatokkal segít a vásárlás során, és díjmentesen végigkísér az egész folyamaton!   Ha szeretnéd szakértő kezekben tudni ingatlanügyeidet, vagy pénzügyi tanácsadásra van szükséged, NE HABOZZ! Keress minket egyedi, személyre szabott ajánlatainkért és tapasztald meg a professzionális szolgáltatást! Tegyél egy lépést álmaid otthona felé most!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfortosgarázskamravízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY